Afbeelding
Foto: Ben van Duin

Topacteurs Jules Croiset en Victor Reinier samen te zien in De Lievekamp

Algemeen 377 keer gelezen

OSS | Jules Croiset en Victor Reinier zijn twee topacteurs met een behoorlijke staat van dienst. Op woensdag 22 januari schitteren beide heren op het toneel van De Lievekamp in 'Een goed mens', een originele thrillerkomedie van de in 2019 overleden toneelschrijver Flip Broekman.

Als een oude psychiater (Jules Croiset) zijn praktijk sluit, krijgt hij nog een laatste bezoek van een intrigerende jonge man (Victor Reinier) die wel heel veel van hem wil weten. De twee mannen blijken – ondanks de onbevangenheid van de één en het cynisme van de ander – veel met elkaar gemeen te hebben. In een confrontatie die even pijnlijk als verhelderend is, weten ze elkaar een behoorlijke spiegel voor te houden.

Gratis inleiding
Voorafgaand aan de voorstelling verzorgt theaterjournaliste Brechtje Zwaneveld een inleiding. De inleiding behandelt de onstuimige ontstaansgeschiedenis van 'Een goed mens' en de inspiratiebronnen van toneelschrijver Flip Broekman. Daarnaast gaat de inleiding in op het repetitieproces en de visie van de acteurs en regisseur op het stuk.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor 'Een goed mens' op woensdag 22 januari, aanvang om 20.15 uur in de Grote Zaal van De Lievekamp, zijn vanaf € 12,50 (excl. € 1,25 ticketfee) te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant