Sam Wassenberg (rechts) maakte de 1-0 voor UDI'19. Het bleek onvoldoende.
Sam Wassenberg (rechts) maakte de 1-0 voor UDI'19. Het bleek onvoldoende. Foto: Peter Kuijpers (archief)

UDI'19 rijdt scheve schaats bij herstart competitie tegen OJC

Voetbal 701 keer gelezen

UDEN | UDI'19 is slecht begonnen aan de tweede helft van het seizoen. De ploeg van trainer Lodewijk de Kruif kon OJC Rosmalen alleen het eerste half uur bijbenen, maar verloor uiteindelijk met 1-3.

Het was alweer de vierde thuiswedstrijd op rij voor UDI'19 zonder winstpartij en daarmee is, net als vorig seizoen, meteen duidelijk wat het euvel is op sportpark Parkzicht. Er worden thuis te weinig punten gepakt. Voetballend is het alleraardigst, maar te weinig finesse (of kwaliteit) voor het vijandelijke doel. De middag begon nog wel zo goed voor UDI'19. Sam Wassenberg, die deze week bekend maakte na dit seizoen te stoppen, scoorde al vroeg de 1-0 op aangeven van Ferhat Coskun. Wassenberg kopte de bal achter oud-JVC-doelman Yorrit Kanters. Wassenberg's vijfde seizoenstreffer was niet de opmaat naar meer, want naarmate het duel vorderde, kwam de regie steeds meer bij OJC te liggen. De gelijkmaker viel al voor rust: Jaouad Chraou werkte een vrije trap van Roel van der Sande binnen en was na een uur spelen ook de man van de 2-1. In het restant probeerde UDI het wel, maar echt in de problemen kwam OJC niet. Met nog dik tien minuten op de klok beslisten de gasten de wedstrijd definitief. Chraou vervolmaakte zijn hattrick.

Doelstelling
De top-6 zal ook na het verlies de doelstelling blijven voor UDI'19, maar gemakkelijker wordt het niet. Het winnen van de KNVB-districtsbeker is het andere doel voor de Tricolores, die donderdagavond 23 januari in Siebengewald spelen tegen vierdeklasser Stormvogels'28.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant