De selectie van MOSA'14.

5C: MOSA'14 boekt eerste overwinning in penaltyrijke wedstrijd

Voetbal 723 keer gelezen

HEESSELT | MOSA'14 slaagde er de eerste competitiehelft van de vijfde klasse C niet in om te winnen. De eerste competitiewedstrijd van 2020 was het wel direct raak. Op bezoek bij DSS'14 wonnen de Oijenaren met 2-3.

In de eerste helft werd er niet gescoord, maar er gebeurde van alles. MOSA'14 kreeg een aantal kansen, maar liet die liggen. Na een half uur spelen gingen de gasten door met een man meer na een directe rode kaart bij DSS'14 vanwege het neerhalen van een doorgebroken speler. Ondanks de numerieke minderheid was het de thuisploeg die de grootste kans creëerde. Ruststand: 0-0.

Doelpuntrijke tweede helft
Na een klein uur voetballen opende MOSA'14 de score. Stan Rijken was terug na een lange afwezigheid en zette de 0-1 op het scorebord. Vijf minuten later omspeelde Tom van Loon de doelman en werd het 0-2. Tegen de verhouding in werd het weer spannend in Heesselt. De scheidsrechter wees naar de stip en het was DSS'14 dat op 1-2 kwam. Acht minuten voor tijd volgde opnieuw een strafschop en ook deze werd benut: 2-2. Matchwinner werd in de slotminuut Bram Pennings. Hij mocht ook een penalty nemen, waarbij zijn inzet in eerste instantie werd gekeerd door de keeper, maar de rebound wel raak was.