Nooit Gedacht - FC Twente. (Foto: TD)
video

Nooit Gedacht krijgt pak slaag van FC Twente

Voetbal 2.887 keer gelezen

GEFFEN | Voor Nooit Gedachten vrouwen 1 stond er vanmiddag een bijzondere wedstrijd op het programma. Regerend landskampioen FC Twente kwam in de achtste finale van de KNVB Beker op bezoek in Geffen. Al na een minuut opende de topclub op het sfeervolle Sportpark De Biescamp de score. Met rust stond het 0-7 en na 90 minuten was het 0-12. Ondanks de enorme nederlaag overheerste de trots bij de Geffenaren.

Het damesvoetbal bestaat al bijna 50 jaar bij Nooit Gedacht. De Geffense voetbalvereniging heeft vijf vrouwenteams bij de senioren en heeft hiermee de grootste vrouwenafdeling van Zuid-Nederland. In de afgelopen vijf jaar wonnen de vrouwen van Nooit Gedacht al drie keer de districtsbeker. Vrouwen 1 is twee keer gepromoveerd en is momenteel de nummer twee in de Hoofdklasse zondag. In iedere leeftijdscategorie bij de jeugd van de club speelt een meidenteam. Sinds twee jaar volgt Nooit Gedacht het ontwikkelingstraject van de KNVB voor meiden en vrouwenvoetbal.