Jeugdserie Brugklas naar De Lievekamp met eigen musical
Jeugdserie Brugklas naar De Lievekamp met eigen musical

Jeugdserie Brugklas naar De Lievekamp met eigen musical

Algemeen 268 keer gelezen

OSS | Brugklas, de populaire jeugdserie van de Nederlandse televisie, komt naar het theater met een eigen musical. De voorstelling haakt in op actuele maatschappelijke thema's en is voor iedereen herkenbaar. Brugklas de Musical is te zien op zondag 9 februari om 13.30 uur en om 16.00 uur in Theater De Lievekamp in Oss.

De tv-serie Brugklas is een scripted reality jeugdserie, waarin een vaste groep leerlingen wordt gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. In Brugklas de Musical zijn Brugklassers te zien uit zowel het nieuwste seizoen als vorige seizoenen, live in het theater.
De cast bestaat uit Niek Roozen (Max in Brugklas en bekend van Vals en Verliefd op Cuba), May Hollermann (Selma in Brugklas en bekend van Elvy's Wereld: So Ibiza), Belle Zimmerman (Emma in Brugklas en bekend van Zappmissie), Claire Veldkamp (Jamie in Brugklas) en Jary Sluijter. De voorstelling wordt geschreven door Daniël Cohen (Rent, Spring Awakening, Schuld Thrillermusical), met muziek van Fons Merkies (Flikken Maastricht, De Luizenmoeder, Schuld Thrillermusical) en regie van Anne de Blok. De voorstelling wordt geproduceerd door Morssinkhof Terra Theaterproducties.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant