Maan komt naar Muze Misse.
Maan komt naar Muze Misse.

Maan keert komende zomer terug naar Muze Misse

Algemeen 1.882 keer gelezen

OSS | De organisatie van Muze Misse heeft opnieuw een bekende artiest gestrikt. Maan komt op zondag 5 juli naar het Osse Jan Cunenpark. Eerder werden de namen Frank Boeijen, Samantha Steenwijk, Barrelhouse, Tim Akkerman, The Pilgrims, Stefan & Sean en The Spunyboys bekendgemaakt.

Maan trad op 3 juli 2016 ook al op tijdens Muze Misse. Ze was toen de kersverse winnares van The voice of Holland. Inmiddels is ze één van de meest succesvolle zangeressen van Nederland. Met diverse hits domineerde ze de hitlijsten.

'Lekker meezingen'
Voor de organisatie van Muze Misse werd het tijd dat Maan terugkeerde. "Na haar clubtour dit voorjaar start het festivalseizoen en de zangeres slaat Oss niet over. Dat wordt dus lekker meezingen deze zomer in de zon tijdens de veertiende editie van Muze Misse", aldus de organisatie. "De line-up is heel gevarieerd en nog niet eens compleet. We hebben voor elk wat wils."

Kaarten festival
Tickets zijn verkrijgbaar via de website www.muzemisse.nl, Ticketmaster, Primera en in Oss bij CD Kiosk en The Guitar Factory. Naast de reguliere tickets van 27,50 euro (exclusief servicekosten) introduceert Muze Misse het 'Tienerticket' voor jongeren van 13 tot en met 17 jaar. Deze tickets kosten 12,50 euro. Voor kids tot en met 12 jaar is er zoals altijd het Kinderticket. Deze zijn 2,50 euro en online te koop als aanvulling op een regulier ticket, maar ook los aan de dagkassa en bij de fysieke verkooppunten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant