Logo kliknieuws.nl/oss
St. Lambertus speelt 'De lieverdjes van de Klazinahoeve'
St. Lambertus speelt 'De lieverdjes van de Klazinahoeve'

St. Lambertus speelt 'De lieverdjes van de Klazinahoeve'

  •   keer gelezen

HAREN | Toneelvereniging St. Lambertus uit Haren staat op vrijdag- 24, zaterdag- 25 en zondagavond 26 januari weer op de planken. Ze spelen dit jaar het stuk 'De lieverdjes van de Klazinahoeve' van Ine Assinck.

'Het verhaal speelt zich af op de boerderij van Toos en Marinus. Er wordt verbouwd in huis en Toos staat stijf van de stress. Ze commandeert dat het een lieve lust is en ook de bouwvakkers krijgen geregeld de wind van voren. Dan komt ook nog Goedele langs, die beweert de dochter van Marinus te zijn. Dit moet echter geheim blijven voor Toos, dat zorgt dus voor veel onrust en spanning. En natuurlijk weet oma zich ook behoorlijk in de nesten te werken. Maar oma zou oma niet zijn, als ze dit niet op haar eigen vertrouwde manier zou weten op te lossen. Een vrolijk spel, vol komische ontwikkelingen', meldt de vereniging in een persbericht.

Kaartverkoop
De voorstelling vindt iedere avond plaats om 20.00 uur. De locatie is gemeenschapshuis de Haar aan het Kerkplein 3 in Haren. Kaarten voor De lieverdjes van de Klazinahoeve zijn te koop voor 7,50 euro. De jeugd tot en met 14 jaar betaalt 3 euro.

Meer berichten