SJO/SSA VESTA'19.
SJO/SSA VESTA'19.

4E: Herpinia en Cito treffen titelkandidaten, VESTA'19 op bezoek bij NLC'03

Voetbal 692 keer gelezen

Wat staat er komende zondag op het programma in de vierde klasse E? Een overzicht:

NLC'03 - SJO/SSA VESTA'19
Hoe kom je uit de winterstop? Die vraag stelt NLC'03-trainer René van der Putten zich, maar ongetwijfeld leeft dat bij meer trainers. "We treffen zondag het sterke VESTA'19. Wij willen graag verder gaan waar we gebleven zijn. Ik denk dat we er klaar voor zijn." Collega Mark Strik van SJO/SSA VESTA'19 kijkt terug op een korte winterstop waarin iedereen zich weer op heeft kunnen laden. "Het is altijd prettig om even niet met voetballen bezig te zijn en zo jezelf op te laden voor de competitiehelft waarin de prijzen verdeeld zullen worden. We zijn rustig aan weer gestart en hebben twee oefenwedstrijden kunnen spelen met goede uitslagen en bij vlagen prima spel. Aanstaande zondag gaat het weer om de punten. Er zal gewonnen moeten worden, willen we mee blijven doen voor de prijzen. Kijkend naar de stand en de stand in de tweede periode is het voor ons dan ook belangrijk om de drie punten mee naar Demen/Ravenstein te nemen en zo mee te blijven doen in de strijd om de bovenste plaatsen. Derhalve verwacht ik zondag een lastige wedstrijd tegen een fysiek sterk en altijd lastig te bespelen NLC'03. Ondanks dat heb ik er alle vertrouwen in dat wanneer we de goede lijn van de voorbereiding door kunnen trekken we een goed resultaat gaan halen. Heel benieuwd wat ons verder de tweede competitiehelft gaat brengen en of we in staat zijn om onze doelstellingen te behalen. Mocht dit lukken dan zou het nog wel eens een mooi seizoen kunnen worden."

Herpinia - Alem
Herpinia mag flink aan de bak tegen kampioenskandidaat Alem. Trainer Maarten Hendriks en zijn spelers hebben er zin in. "Afgelopen weekend een goede wedstrijd gespeeld tegen Erp (3-0 nederlaag, red). Ook twee oefenwedstrijden gespeeld waarin we goede resultaten hebben geboekt. De groep begint weer compleet te geraken en een deel van de geblesseerde spelers sluit in deze periode ook weer aan. We zijn gewaarschuwd voor aankomend weekend en hebben ons huiswerk gedaan. We hebben genoeg kwaliteit en zelfvertrouwen in de groep om een goed resultaat te behalen."

Ulysses - Jan van Arckel
Voor Ulysses staat er een flinke uitdaging te wachten in 2020. De Megenaren verkeren in degradatienood en willen natuurlijk zo snel mogelijk weg van die onderste plaatsen. Trainer Anne Duis kampt wel met de nodige blessures in zijn selectie. "Met Jan van Arckel treffen we zondag een lastige tegenstander. Ik heb van meerdere trainers gehoord dat het een goed voetballende ploeg is. Maar wij gaan wel vol voor de drie punten. We willen er alles aan doen om in de vierde klasse te blijven."

Cito - RKTVC 
RKTVC is één van de belangrijkste titelkandidaten dit seizoen. De ploeg uit Tiel mag in de jacht op het kampioenschap zondag geen punten laten vallen op bezoek bij Cito. Maar als de Ossenaren de kansen die ze krijgen gaan benutten, zou het zomaar eens een verrassende uitslag kunnen worden.

Vierde klasse E:
1. RKTVC 12-27
2. Alem 11-25
3. SCR 12-21
4. GVV 12-20
5. Maliskamp 12-19
6. SJO/SSA VESTA'19 12-18
7. Herpinia 11-16
8. Jan van Arckel 12-16
9. Teisterbanders 11-14
10. NLC'03 12-14
11. Cito 11-13
12. MEC'07 12-10
13. Ulysses 12-8
14. Buren 12-7

NLC'03 - SJO/SSA VESTA'19
Herpinia - Alem
GVV - MEC'07
Cito - RKTVC 
SCR - Teisterbanders
Ulysses - Jan van Arckel
Buren - Maliskamp
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant