Basisplek voor Niels Wouters
Basisplek voor Niels Wouters Foto's Gerard Beekmans

Blauw Geel'38/Jumbo niet voorbij een prima Quick

Voetbal 449 keer gelezen

VEGHEL – Blauw Geel'38 startte tegen het bezoekende Quick met één wijziging. Koen van der Zanden zakte een linie terug en maakte Niels Wouters na  zes weken blessureleed weer zijn opwachting als targetspits. De meeste kansen, en die waren er wel degelijk, kreeg Blauw Geel'38 maar gescoord werd niet op het Prins Willem Alexander Sportpark. Om die reden eindigde het duel in een 0-0 eindstand.

Tim Rerimassie kreeg bijna vanaf de aftrap al een kans, maar zijn inzet vloog meters over. Het eerste kwartier waren de twee team volkomen aan elkaar gewaagd de kans van Rerimassie niet meegenomen. Het was allemaal net niet bij de Blauw Geel'38 die toch met regelmaat voor het Haagse doel zich lieten zien. Het meest verzorgde voetbal was van de Hagenezen de beste kansen voor de Veghelaren.

Koploper
Na rust liet trainer Niels van Casteren zijn team ongewijzigd. Quick begon sterk en raakte de lat nadat de bal via een Veghels been in de rebound over ging. Aan de andere kant parkeert Sander Egmond Niels Wouters vrij voor de Haagse doelman maar Wouters toonde aan waar het probleem van de Veghelaren ligt: scoren. Dit overkwam ook Koen van der Zanden in dezelfde situatie kort hierna. Beiden konden hun team niet op voorsprong brengen. Dat lukt ook Verbakel niet die in de 90e minuut nog huizenhoog overschoot. Een mager puntje is de buit van de Veghelaren die zich kunnen verbijten op de kansen die er wel degelijk waren om er een driepunter uit te slepen. Daarentegen was Quick en goed team waar je zo even van wint was de mening van veel getrouwen. Volgende week zondag wacht O.S.S.'20 de machtige koploper uit de Derde Divisie

Blauw Geel'38/Jumbo: Ralph Vos, Sjaak Egmond, Tim Rerimassie, Tom Dekkers, Zain Moghal, Koen van der Zanden, Sander Egmond, Martijn van Kessel, Joey Hellstern, Niels Wouters (70. Jeroen van Schoonhoven), Ben van den Nieuwenhof (74. Danny Verbakel)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant