Afbeelding

TBL-leerlingen houden benefietavond voor het goede doel

Algemeen 193 keer gelezen

OSS | TBL-leerlingen Isabella, Vera, Fatima, Rens, Fen, Vera Sofie, Jantine, Aïsha en begeleider Joost houden op woensdag 19 februari een benefietavond in de Groene Engel. Van 19.00 tot 22.00 uur zijn er optredens van LowKi en Silly Putty.

Op 2 april 2020 vertrekken de 8 leerlingen van het TBL op een heel bijzonder avontuur, samen met een docent en begeleiders van MyQuest. "Wij gaan namelijk een zesdaagse QuestTrek lopen in de Nepalese Himalaya, waarop je leert over jezelf, de studie waarvoor je wilt gaan en je missie", aldus Fatima. "Een QuestTrek is een persoonlijk leiderschapsreis voor het onderwijs. Dit doen wij samen met zes Nepalese wees- en straatjongeren. Voordat wij in april op het vliegtuig stappen, gaan we eerst geld ophalen voor Mountain Child Care. Deze stichting zorgt ervoor deze wees- en straatjongeren de juiste begeleiding krijgen om hun talenten te ontdekken en met deze talenten een goede toekomst voor zichzelf kunnen opbouwen. De Nepalese jongeren met wie wij op wandeltocht gaan, worden begeleid door deze organisatie."
Op 19 februari organiseren ze een benefietavond om hiervoor geld in te zamelen. Alle opbrengsten van deze avond gaan naar de stichting Mountain Child Care.

Meer informatie
Kaarten zijn te koop voor 7,50 euro via www.eventbrite.com. Meer informatie is verkrijgbaar via questtrektbl@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant