Logo kliknieuws.nl/oss
Rianda van Well.
Rianda van Well. (Foto: )

Rianda van Well brengt gedichtenbundel uit

  •   keer gelezen

OSS | In tientallen gedichten weet ze haar persoonlijke, innerlijke reis te verwoorden en om te zetten naar creatieve, pakkende en ontroerende gedichten. Rianda van Well brengt op 14 februari haar gedichtenbundel 'wapperende was' uit. "Ik hoop mensen te inspireren, motiveren en een hart onder de riem te steken met mijn gedichten."

Rianda van Well voelde heel sterk dat het leven te mooi én te kort is om niet te doen wat je gevoel je ingeeft. Ze ondernam een innerlijke reis waarin zij haar gevoelens wist te verwoorden naar gedichten. "Ik heb altijd iets gehad met woorden, poëzie in het speciaal. Gedichten geven woorden aan gevoelens die je normaal met geen letter kunt omschrijven. Ze raken, zetten je aan het denken en motiveren. De gedichten in mijn gedichtenbundel 'wapperende was' zijn een vertaling van een zelfreflecterende periode. Het voelde als een bevrijding om hierover te kunnen schrijven."
In 'wapperende was' gaat Rianda in op de belangrijke thema's in het leven: liefde, familie, vriendschap, pijn, loslaten en het leven vieren. Uitgeverij Boekscout bood haar eind vorig jaar een uitgeefcontract aan om haar gedichten samen te voegen tot een bundel. "Het voelt goed om mijn gedichten met anderen te delen. Ik weet hoeveel uitdagingen het leven soms met zich mee kan brengen en hoe belangrijk het dan is om momenten van verlichting te hebben. Momenten om weer terug te komen bij je eigen kracht. Ik hoop dat mijn gedichten daaraan kunnen bijdragen voor anderen." 'Wapperende was' is te koop voor 15,99 euro. ISBN: 978-94-638-9948-2

Meer berichten