De Kaasstolp in het Osse centrum.
De Kaasstolp in het Osse centrum.

Hoge kwaliteit voor scherpe prijs bij De Kaasstolp

Zakelijk 3.296 keer gelezen

OSS | De Kaasstolp opende onlangs de deuren in het Osse centrum. De speciaalzaak vestigde zich in een pand aan de Nieuwstraat 51 bij het Jurgensplein. De start in Oss is uitstekend verlopen.

Het familiebedrijf kent een rijke geschiedenis. Sinds 1930 is het bedrijf van vader op zoon voortgezet. Ze stonden jarenlang op markten, maar daarna werden de winkels een feit. In Geldermalsen werd de eerste winkel geopend en vanwege dat succes volgden Tiel, Leerdam, Rosmalen, Gorinchem, Best, Barneveld, Ede en Oud-Beijerland. Oss is dus de volgende vestiging.

Verlanglijstje
"Jaren geleden kregen wij voor Oss een vergunning om in de stad op de markt te komen staan. Uiteindelijk besloten we echter de markten in te ruilen voor de winkels. Oss bleef wel op ons verlanglijstje staan. In Brabant zitten we al in Rosmalen en Best en nu vonden we de tijd rijp om naar Oss te gaan", zegt de kaasboer.

Goede start
Het pand aan de Nieuwstraat 51 is perfect voor De Kaasstolp. "We zitten hier in een mooi pand waarin we onze producten goed kunnen presenteren. De locatie is ideaal. Aan de rand van het Osse centrum en je kunt er voor de deur parkeren. Het eerste kwartier is het bovendien gratis parkeren. Of je komt met de fiets uiteraard. Ik wil niet overdrijven, maar de eerste vier weken gaat het echt super. De mensen die hier zijn geweest, komen een week later weer terug. En door de vele positieve reacties zien we dat veel nieuwsgierige mensen binnenlopen en wat proeven. En dan met een glimlach op het gezicht weer naar buiten gaan met een tasje vol lekkere artikelen. We hebben er alle vertrouwen in dat we een goedlopende zaak in Oss gaan runnen."

Assortiment
Als we aan de kaasboer vragen hoe hij De Kaasstolp kort zou omschrijven, hoeft hij niet lang na te denken. "Bij ons krijg je veel voor weinig en alles is van een hoge kwaliteit." Het kaasassortiment bestaat uit veel Hollandse natuurgerijpte kazen van jong tot oud. Van geitenkaas, komeinenkaas en brokkelkaas tot Maasdammer gatenkaas en brie. Ook is er kruidenkaas. Elke week zijn er zeer aantrekkelijke acties. Zo krijg je bij aankoop van kaas 10 eieren voor maar 0,99 euro.

Ambachtelijke producten
Maar er is meer, veel meer. Zoals dagverse ambachtelijke vleeswaren van keurslager De Vries uit Brakel. Van rookworsten, grillworst, gegrilde ham, gerookte kipfilet tot gebraden gehakt. Of wat te denken van versgebrande pinda's en cashewnoten of ambachtelijke Belgische chocolade. Ook is er een assortiment wijnen, variërend in onder andere rood, wit, droog en zoet.

Zeer scherpe prijzen
Kwaliteit staat bovenaan bij De Kaasstolp. Maar opvallend is ook dat de producten zeer scherp geprijsd zijn. "Klanten zijn echt verrast als ze de prijzen zien. We werken met vaste, lage prijzen en verrassen iedere week met spectaculaire acties."

Meer informatie
Donderdag, vrijdag en zaterdag gaat De Kaasstolp open van 8.30 tot 17.30 uur. Kijk voor meer informatie op de website www.dekaasstolp-winkels.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant