'Schrijf je eigen boek' bij Volksuniversiteit Oss
'Schrijf je eigen boek' bij Volksuniversiteit Oss

'Schrijf je eigen boek' bij Volksuniversiteit Oss

Algemeen 165 keer gelezen

OSS | Ongeveer een miljoen Nederlanders is een (creatief) schrijver of loopt met plannen om dit te worden. Heb jij ook dat mooie idee, maar kun je de woorden nog niet vinden? Wil jij je levensverhaal op papier zetten? Of ben je misschien al begonnen aan je boek maar worstel je nog met de vorm? Samen met een ervaren schrijfster heb je de mogelijkheid om een vervolg te geven aan jouw misschien wel lang gekoesterde droom.

Welke schrijver er ook in jou verborgen zit, samen met de docente en je medecursisten zal je de schrijver vinden die jij bent. De docente Esther Boek debuteerde in 2017 met haar spannende roman 'Geen kind meer'. Haar debuut werd met lovende recensies ontvangen en het boek werd door diverse boekenwebsites uitgeroepen tot één van de beste boeken van 2017. Inmiddels zijn ook haar tweede en derde roman verschenen.

Inschrijven via website
De cursus 'Schrijf je eigen boek' bestaat uit 6 lessen en start op donderdag 5 maart om 19.00 uur. De kosten voor de cursus bedragen 165 euro. Inschrijven en meer informatie is mogelijk via de website
www.volksuniversiteitoss.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant