Eerdere deelnemers aan de Rusheuvelcross.
Eerdere deelnemers aan de Rusheuvelcross.

Crossliefhebbers kunnen meedoen aan Rusheuvelcross

Sport 141 keer gelezen

OSS | Crossliefhebbers kunnen dit seizoen nog één keer bikkelen. En wel op zondag 1 maart. Dan wordt de Rusheuvelcross gelopen, de laatste wedstrijd van de Geert Peters Crosscompetitie 2019-2020. Naast de korte en lange cross voor senioren, masters en junioren A, is er voor de jongere crossfanaten een jeugdcross over verschillende afstanden.

De korte en de lange cross (respectievelijk 5.250 en 10.500 meter) starten om 10.00 uur. Om 11.00 uur start de jeugdcross voor junioren B/C (3.150) en junioren D (2.100 meter). Om 11.20 uur zijn de pupillen aan de beurt (1.050 meter). Na afloop van de wedstrijd worden de winnaars van het totaalklassement van de Geert Peters Crosscompetitie bekendgemaakt.

Inschrijven
Inschrijven voor de Rusheuvelcross kan tot 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd in het clubhuis van AV Oss'78 aan de Rusheuvelstraat in Oss. Voorinschrijven is niet nodig. De kosten voor deelname aan de korte en de lange cross bedragen 5 euro. De jeugdige crossers betalen 3 euro. De uitslagen, het tussenklassement en alle overige informatie over de Geert Peters Crosscompetitie vind je op www.avoss78.nl.

Nieuw seizoen
Hardloopfanaten die niet houden van modder aan de schoenen en die liever in korte broek en een hemdje lopen, kunnen binnenkort hun hart weer ophalen. In april start namelijk het Maasland Runclassics seizoen 2020. De flyer met alle informatie over de MRC staat binnenkort op www.maaslandrunclassics.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant