Afbeelding
DorpsDeal van de week

VCA-cursus incl. examen (VOL of Basis) voor maar €143,40 bij VCF Opleidingen

Algemeen 336 keer gelezen

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven die hier deel van uit maken worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld. Je betaalt nu maar €143,40 voor de VCA-cursus inclusief examen (VOL of Basis)! 

Doel van cursus:

VCA Basis:
Het is bedoeld voor alle uitvoerende medewerkers. Het doel van de cursus is veiliger werken voor uw medewerkers waardoor ongevallen voorkomen kunnen worden. Door onze gespecialiseerde trainers maken we uw medewerkers bewust van de (verborgen) risico's tijdens het werken op een bouwplaats of het werken op een terrein met potentieel gevaarlijke situaties. Daarnaast wordt geleerd hoe medewerkers zo veilig mogelijk met deze gevaarlijke situaties kunnen omgaan.

VCA VOL:
Deze cursus is bedoeld voor alle leidinggevenden. Het doel van deze VCA-training is leidinggevenden bewust maken van de (verborgen) risico's tijdens het werken op een bouwplaats of het werken op een terrein met potentieel gevaarlijke situaties. Daarnaast wordt geleerd hoe leidinggevenden zo veilig mogelijk met deze gevaarlijke situaties kunnen omgaan.

Koop hier je vouchers: 
https://www.dorpsdeals.nl/product/vca-cursus-incl-examen-vol-of-basis/
Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op DorpsDeals.

VCF Opleidingen
Palestrinastraat 1a,
5344 AA Oss
Website: www.vcfopleidingen.nl
Facebook: @VCFopleidingen

Openingstijden
ma t/m za: 08:30 – 17:00 uur

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant