De voorstelling Lampje wordt in De Lievekamp op de planken gezet. (Foto: Phile Deprez)
De voorstelling Lampje wordt in De Lievekamp op de planken gezet. (Foto: Phile Deprez)

Familievoorstelling Lampje in De Lievekamp

Algemeen 227 keer gelezen

OSS | Lampje is het succesvolle jeugdboek van Annet Schaap. Op vrijdagavond 6 maart wordt in de Grote Zaal van De Lievekamp het verhaal van Lampje omgetoverd tot een heuse familievoorstelling. Deze productie, die bewerkt is door Moniek Merkx, ging onlangs in première en werd met lovende recensies ontvangen.

Lampje, de dochter van een vuurtorenwachter, komt in een stormachtig avontuur terecht. Alleen en verloren ontmoet ze geheimzinnige zeewezens, trieste kermisklanten en woeste piraten. Steeds weer overtreft Lampje zichzelf en bewijst ze dapper, volhardend en liefdevol te zijn. Het succesvolle jeugdboek van Annet Schaap heeft maar liefst vier prijzen op zak, waaronder de Gouden Griffel. Door de juiste afstemming tussen spanning en de nodige humor, garandeert deze voorstelling een ademloze avond voor jong en oud.

Samenwerking
Bibliotheek Oss staat voor én na de voorstelling in het Theatercafé van De Lievekamp voor je klaar met hun green screen, zodat je op de foto kan met de acteurs. Weliswaar niet in levende lijve, maar door middel van een projectie waar je zelf tussen kan gaan staan. En neem na afloop van de voorstelling de enige echte boekenlegger van Lampje mee naar huis.

Kaartverkoop
Toegangskaarten zijn vanaf 7,50 euro (exclusief 1,25 euro ticket fee) te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant