Het team van Trends.
Het team van Trends.

Goede start van Trends Hair & Beauty in Osse centrum: 'Trends moet een begrip worden'

Zakelijk 6.610 keer gelezen

OSS | Trends Hair & Beauty opende 26 januari de deuren aan de Molenstraat 1 in het Osse centrum. Na twee zaken in Waalwijk is Ömer Coskun (25) nu dus ook gestart in zijn eigen woonplaats. Een gesprek met een ambitieuze en enthousiaste ondernemer.

door Leon Voskamp

Het kappersvak is op het lijf geschreven van Ömer. Al op 13-jarig leeftijd startte hij met werken bij een zaak in Oss. Hij deed ervaring op in meerdere kapsalons en in 2011 ging hij stage lopen in Waalwijk. "In een paar maanden tijd heb ik het vak geleerd. Ik ben ontzettend goed geholpen door mijn vroegere baas. Toen hij in 2013 echter aangaf de zaak te willen verkopen, stond ik voor de keuze om het over te nemen. Met hulp van mijn ouders lukte dat en had ik op 18-jarige leeftijd al mijn eerste zaak. Zonder hun geweldige steun was dit me nooit gelukt."

Groei
Na verloop van tijd opende hij naast zijn zaak een nieuwe kapsalon voor dames. Toen hij opnieuw wilde gaan uitbreiden, keek hij onder andere rond in Tilburg. "Maar mijn vriendin vroeg waarom ik niet in mijn eigen woonplaats van start ging. Door deze powervrouw achter me ben ik op zoek gegaan naar een pand in het Osse centrum. Met dit pand in de Molenstraat ben ik heel tevreden en we hebben er iets vets van gemaakt. Klanten zijn ook echt verrast als ze binnenkomen. We creëren bij Trends het 'wow-effect'."

Goede start
Hij vervolgt: "Ik ben erg tevreden over de start. Hier in Oss ken ik veel mensen, maar er komen ook veel nieuwe gezichten binnen. Ik ben positief ingesteld en we werken er hard voor. Het werkt niet als je een bordje 'open' op je deur hangt en gaat wachten op klanten."

Brede doelgroep
Trends Hair & Beauty richt zich op een hele brede doelgroep. Mannen en vrouw, jong en oud: iedereen is welkom. "We werken hier met een groot team. Zo heb ik bijvoorbeeld ook mijn vriendin en mijn neefjes het vak geleerd. We hebben er een prachtig familiebedrijf van gemaakt. Andere mensen met geen ervaring in het kappersvak, willen we hier trainen en coachen." Hij vervolgt: "Ons doel is om mensen met een grote glimlach weer naar buiten te laten gaan. Maar naast knippen en al het andere op haargebied bieden we nog meer aan. Zoals gezichtsbehandelingen, maar je kunt hier ook onder de zonnebank of je tanden laten bleken. Tijdens het wachten kun je plaatsnemen op comfortabele banken en lekker televisie kijken."
Ömer heeft grote plannen voor de toekomst. Met Trends wil hij verder uitbreiden en niet alleen op 'haargebied'. "Ik wil van Trends een begrip maken. Door volop gas te geven wil ik de naam groter en groter maken. Het is onze ambitie om in de toekomst in iedere stad een Trends-salon te openen."

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op Facebook of Instagram Trendskapsalon en trendsbeautysalon.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant