Afbeelding
CORONAVIRUS

Theater De Lievekamp annuleert alle voorstellingen tot en met 16 maart

Kunst en cultuur 1.455 keer gelezen

OSS – Theater De Lievekamp in Oss annuleert per direct alle voorstellingen tot en met maandag 16 maart in verband met de ontwikkelingen omtrent het coronavirus. De betreffende voorstellingen en activiteiten worden waar mogelijk verplaatst naar een latere datum. Kaarthouders worden persoonlijk geïnformeerd.

Voor de voorstellingen na 16 maart geldt dat De Lievekamp de landelijke en provinciale richtlijnen blijft volgen. Vooralsnog gaan deze voorstellingen door, tenzij de huidige richtlijn van kracht blijft of verder wordt aangescherpt. 

Coen Bais, directeur van theater De Lievekamp: "Naar aanleiding van de persconferentie van de Veiligheidsregio Zuidoost-Brabant hebben wij gisteravond en vanmorgen uitvoerig overleg gehad met artiesten en impresariaten. Hoewel onze zaalcapaciteiten ruim onder de gestelde norm liggen van 1.000 bezoekers, vinden wij het onder de gegeven omstandigheden niet langer verantwoord veel mensen bij elkaar te brengen in een relatief kleine ruimte. Vorige week zijn er al verschillende maatregelen genomen om de gezondheid van onze medewerkers, ons publiek en onze artiesten zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Die maatregelen vinden wij echter niet meer in lijn met de oproep van gisteren en dus is annuleren voor ons de enige optie." 

Informatie voor kaarthouders
Het theater heeft de artiesten en impresariaten inmiddels op de hoogte gebracht. Bais: "Vandaag bellen en mailen wij alle kaarthouders van de voorstellingen tot en met maandag en bekijken of we de voorstellingen kunnen verplaatsen naar een latere datum. In het geval van een definitieve annulering krijgen onze bezoekers natuurlijk hun geld terug. Wij roepen iedereen op om onze website in de gaten te houden en onze sociale media kanalen te volgen voor eventuele verdere informatie. Vooralsnog gaan wij er vanuit dat deze maatregel geldt tot en met maandag."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant