Bedrijfsleider Jacqueline Vos van fietsspecialist Bike+.
Bedrijfsleider Jacqueline Vos van fietsspecialist Bike+. Foto: Hans van der Poel 06 31918770

Bij fietsspecialist Bike+ staat service hoog in het vaandel

Zakelijk 1.529 keer gelezen

OSS | Bike+ is na een grote verbouwing van de winkel en werkplaats helemaal klaar voor het fietsseizoen. De fietsspecialist aan de Obrechtstraat 19 in Oss hoopt de flinke groei van de afgelopen twee jaar door te trekken.

Bike+ merkt dat veel mensen op zoek zijn naar de fiets die perfect bij hen past. De laatste jaren is de omzet met ruim 40 procent gegroeid. Niet alleen mensen uit Oss weten de weg naar de zaak te vinden, maar uit een straal van zo'n 40 kilometer. Bike+ heeft meer dan 1000 fietsen op voorraad. Ze hebben het grootste aanbod A-merk E-bikes en kinderfietsen in de regio. Het is uiteraard mogelijk om een uitgebreide proefrit te maken op de E-bike. Ook voor racefietsen en mountainbikes heeft Bike+ een specialist. "We kunnen fietsen heel snel leveren. Als je zou willen, kun je hier de gewenste fiets kiezen en direct meenemen. Uiteraard met de afstelling en uitleg", aldus bedrijfsleidster Jacqueline Vos. Naast fietsen heeft Bike+ een uitgebreid assortiment van accessoires en fietskleding van topmerken voor elk seizoen.
Bij Bike+ is de klant koning. Service staat hoog in het vaandel. "Zo is er een haal- en brengservice bij reparatie, onderhoud en afleveren van nieuwe fietsen. Klanten die hun fiets brengen worden zo snel mogelijk geholpen in onze supermoderne werkplaats en hebben altijd de beschikking over een leenfiets. U krijgt een aantrekkelijke inruilprijs voor uw oude fiets. Alle extra's staan voor de + van Bike+." Het team is compleet met twaalf werknemers. "We doen iedere dag ons best om de klant een fijn gevoel mee te geven met een mooie aankoop." www.bikeplus.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant