Logo kliknieuws.nl/oss
Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie.

Overname van huisartsenpraktijk van Ton de Boer

  •   keer gelezen

OSS | De GoedGezondGroep neemt per 1 april de huisartsenpraktijk van Ton de Boer aan de Gezondheidslaan 1c in Oss over. Deze praktijk gaat verder onder een nieuwe naam: Huisartsenpraktijk Gezondheidslaan.

De personele samenstelling verandert niet behoudens dat huisarts Ton de Boer met ingang van die dag zijn werkzaamheden zal gaan afbouwen. Voor Ton in de plaats zijn er reeds een drietal nieuwe huisartsen aangetrokken zodat er voor de patiënten ook nog iets te kiezen valt.

Familiebedrijf
De GoedGezondGroep is een familiebedrijf dat bestaat uit Jaco Beeker (huisarts), Anne Beeker (personeelsbeleid), Eva Beeker (medisch inhoudelijk beleid) en Jolande Beeker (vrouw van Jaco en praktijkverpleegkundige). "De oplossingen die wij bieden zijn eigenlijk simpel; wij zorgen voor het totale management van de huisartsenpraktijk zodat de in die praktijk werkzame huisartsen zich kunnen werpen op waar ze het beste in zijn. Wij ondersteunen parttime werken en we zorgen voor spreekuren met tijd voor de patiënt zodat niet alleen de arts zich op zijn gemak voelt maar ook de patiënt tot zijn recht komt. De GoedGezondGroep staat voor vriendelijke, toegankelijke, laagdrempelige zorg zonder beperkingen en met een persoonlijke benadering. Wij verwelkomen onze huidige en nieuwe patiënten graag in onze praktijk en hopen dat u samen met ons kunt ervaren hoe onze filosofie, inbreng en enthousiasme het verschil gaan maken voor personeel en patiënt."

Meer berichten