Logo kliknieuws.nl/oss
Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie.

'Waar nodig willen we helpen'

  •   keer gelezen

OSS | Het coronavirus zorgt ervoor dat veel zaken dicht zijn. "Er is zeker wel begrip voor deze situatie", aldus Gert Jordaans van Jordaans Horeca Bedrijven.

Het zijn zware tijden voor ondernemers. Veel zaken zijn (veelal noodgedwongen) dicht. Ter Horst van Geel bijvoorbeeld besloot zaterdag zelf om dicht te gaan. "Er is niets zo belangrijk als de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en klanten. We hebben het gevoel dat we deze topprioriteiten niet meer kunnen garanderen", staat op Facebook.

Horeca dicht
De horecagelegenheden zijn sinds vorige week zondag 18.00 uur dicht. Tot 6 april, maar de kans op verlenging is groot. "Het doet pijn om je zaken te moeten sluiten, maar we hebben er uiteraard alle begrip voor. Onze gedachten gaan uit naar ieder die te maken heeft met het coronavirus", zegt Gert Jordaans, eigenaar van Brasserie La Colline, Eet- en drinkcafé De Nieuwe Wereld, Grillkamer De Bodega en snackbar Het Friethuys. Zijn team is zich aan het voorbereiden op de toekomst. Jordaans wil ook zijn steentje bijdragen in de zorg. "Een medewerker van ons werkt tijdelijk in het ziekenhuis en met zorginstellingen zijn we in gesprek om daar personeel te plaatsen. Waar nodig, willen we helpen."

Meer berichten