Logo kliknieuws.nl/oss
Wordt u zieker? Bel met uw huisarts.
Wordt u zieker? Bel met uw huisarts.

'Kom niet zomaar naar de huisartsenpraktijk, maar bel eerst'

  •   1189 keer gelezen

OSS | Huisartsen en apotheken in de gemeente Oss laten in een mededeling weten iedereen zo goed mogelijk van dienst te willen blijven in deze onzekere tijden. "We willen benadrukken dat wij u niet in de steek laten", aldus Geert-Jan van Holten namens Huisartsenposten Oost-Brabant.

"Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen blijven, houden we ons aan de richtlijnen die afgegeven zijn door GGD, RIVM en VWS. De zorg in huisartsenpraktijken en apotheken is daarom aangepast. Huisartspraktijken zijn plekken waar mensen die mogelijk besmet zijn met corona in contact kunnen komen met kwetsbare patiënten. Kom daarom niet zomaar naar de huisartspraktijk, maar bel eerst."
Iedereen met zelfs een milde verkoudheid kan het coronavirus bij zich dragen. Krijgt u luchtwegklachten zonder koorts of heeft u milde klachten: Blijf thuis en ziek uit. In verreweg de meeste gevallen gaan de klachten vanzelf weer weg. Testen op coronavirus gebeurt alleen bij ernstige ziektebeelden. Wordt u zieker: bel met uw huisarts.
Op www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus staat betrouwbare en actuele informatie.
Spreekuren voor niet-acute of niet levensbedreigende klachten worden uitgesteld of vervangen door telefonisch overleg. Ook controlebezoeken aan kwetsbare ouderen worden zoveel mogelijk uitgesteld tot betere tijden.
De 'grote' prikpost op Plein Zwanenberg is gewoon geopend op werkdagen van 07.30 tot 17.00. De andere prikposten in Oss zijn gesloten.
De Osse apotheken hebben op dit moment geen afwijkende openingstijden. Stel minder dringende vragen aan uw apotheek per mail.

Meer berichten