De SRV wagen van Mari Vissers.
De SRV wagen van Mari Vissers.

Erehaag voor overleden 'melkboer' Mari Vissers

Algemeen 10.865 keer gelezen

OIJEN/MEGEN | Mari Vissers is afgelopen zaterdag op 80-jarige leeftijd overleden. Hij was als voormalig melkboer een bekendheid in Oijen en Megen.

Een melkboer, iets wat we nu niet meer kennen. Tas buiten met bestelboekje en lege flessen. Waar je zelf je rekening kon laten opschrijven en betaalde je 1 keer per week. 'Ja, dat kon allemaal'. Mari Vissers deed dit 5 dagen in de week: maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Vanaf ca. 1963 - 1980 in Megen en ca. 1980 - 1993 in Oijen.

Erehaag
Nu Vissers is overleden, kunnen er vanwege maatregelen in de coronacrisis niet veel mensen bij de afscheidsdienst zijn. Daarom organiseert de familie ter herdenking komende zaterdagochtend 28 maart om 10.20 uur een laatste afscheid: een erehaag. De route zal vertrekken vanaf het mortuarium in de Bossestraat in Schaijk. Je kunt hierbij in je auto blijven zitten en anders op gepaste afstand van elkaar gaan staan. Daarna gaat de route naar het het parkeerterrein van DAW, waarna de tocht doorgaat en aan het eind rechtsaf de Runstraat ingaat. Daarna passeren ze ze de kerk en rijden ze rechtdoor door de Schutsboomstraat. Vervolgens linksaf de Van der Heijdenstraat in en meteen linksaf de Julianastraat, daarna rechtsaf naar de Jan Oliemeulenstraat.  Aan het einde links bij de Akkerwinde en vervolgens aan het einde rechts naar de Pastoor van Winkelstraat. Hierna vervolgen ze de weg naar het crematorium.

Mari Vissers.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant