La Colline heeft diverse complete paasboxen voor een heerlijk Pasen.
La Colline heeft diverse complete paasboxen voor een heerlijk Pasen.

La Colline pakt uit met complete paasboxen voor thuis

Algemeen 1.588 keer gelezen

OSS | Nu we allemaal zoveel mogelijk thuis moeten blijven, zal Pasen er dit jaar heel anders uitzien. Maar niet getreurd! Brasserie La Colline pakt aankomend weekend uit met complete paasboxen voor thuis. "Voor een lekkere paasbrunch hoef je de deur niet meer uit!", aldus eigenaar Gert Jordaans.

Men heeft de keuze uit drie paasboxen: een gezinsbox, duo box of hartverwarmende cadeaubox. "Onze cadeaubox is een ludieke actie voor iedereen die nu alleen is. Zo kun je een paasbrunch schenken aan jouw vader, moeder, opa of oma. Of bijvoorbeeld aan een 'happy single', er zijn namelijk ook genoeg jonge mensen die ineens veel minder sociaal contact hebben", vertelt hij. Wat er in de paasbox zit? Van mini paasbrood tot huisgemaakte ei-truffelsalade en van verse jus d'orange tot aspergesoep uit eigen keuken. Elke box is aan te vullen met extra luxe beleg, fles bubbels of nog meer zoetigheden. En om de paastafel compleet te maken, krijg je ook een gezellig tafelkleed. Alles om van Pasen toch een feestje te maken!

Bestellen
De paasboxen zijn te bestellen tot en met zaterdag 11 april 17.00 uur via de website la-colline.nl/pasen. Brasserie La Colline bezorgt de boxen in heel de gemeente Oss op eerste of tweede paasdag en op een tijdstip naar keuze. "Pasen is een mooie tijd die je viert met je gezin. We merken dat ons idee van de paasbox erg aanslaat, er zijn al veel bestellingen binnengekomen. Daarnaast heeft het bedrijfsleven ook interesse. Sommige bedrijven hebben het heel druk, anderen hebben het een stuk rustiger of liggen zelfs stil. Om personeelsleden te bedanken of juist een hart onder de riem te steken, is de paasbox een ideaal cadeau", zegt Gert Jordaans van Jordaans Horeca Bedrijven, waar Brasserie La Colline, Eet- en drinkcafé De Nieuwe Wereld, Grillkamer De Bodega en snackbar Het Friethuys onder vallen.

Bezorgen
La Colline is naast alle voorbereidingen voor het paasweekend ook druk met het bezorgen van hun lunch-, borrel- en dinergerechten. "In deze tijd dat wij onze gasten niet in onze zaken mogen ontvangen, zijn we bezig met vernieuwingen. Zo zijn we op 16 maart begonnen met het bezorgen van onze gerechten en dat loopt lekker. In heel Oss bezorgen we onze warme gerechten, buiten Oss alleen de koude maaltijden." Afgelopen weekend werden ook gerechten van De Nieuwe Wereld aan het online aanbod toegevoegd. Bestellen doe je simpel via la-colline.nl/bestellen.
Jordaans en zijn team gebruiken deze periode verder om de vier zaken onder de loep te nemen. "Waar moeten we bijvoorbeeld dingen anders gaan doen en hoe kunnen we onze gasten nog beter bedienen? Er ontstaan op deze manier nieuwe ideeën die we wellicht in de toekomst bij onze bedrijven in uitvoering kunnen brengen."

Handjes over
Helaas zitten er toch veel medewerkers van Jordaans thuis. Daarom zijn ze op zoek naar bedrijven die in deze tijd extra handjes kunnen gebruiken. "Zo helpen we elkaar. We merken dat het bedrijfsleven open staat voor samenwerkingen." Heb jij een personeelstekort? Mail dan naar jipuijtdewilligen@la-colline.nl of bel (0412)-472184.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant