Gerda Advocaat.
Gerda Advocaat.

Herstel je lichaamsbalans met een individueel programma

Zakelijk 649 keer gelezen

"Gezondheid, een onderwerp wat ons allemaal bezighoudt de laatste tijd. We weten allemaal dat een gezond lijf beter in staat is zich zelf te herstellen. In de tussentijd doen we ook van alles om het lichaam uit balans te brengen, door middel van stress, verkeerde of teveel voeding. Wil je deze balans herstellen, dan heb je niks aan symptoom bestrijding maar zal je moeten beginnen bij de bron", aldus lifestyle coach Gerda Advocaat van 4Vitality aan de Lithse Dijk 13 in Lith.

"Alle lichaamsprocessen worden aangestuurd door hormonen, als deze uit balans zijn heeft dit invloed op je gezondheid en immuunsysteem. Tevens slaat je lichaam sneller vet op, veroudert sneller en je hebt minder energie. Gelukkig heeft het lichaam heeft het vermogen om de hormoonhuishouding zelf te corrigeren, mits je de juiste stappen neemt."

Balans
De problemen beginnen van binnenuit en niet door de leeftijd. Balans in de hormoonhuishouding brengt ons, een betere weerstand, meer energie, verlies van overtollig vet en gewichtsverlies, jongere en egalere huid. Waardoor een betere stofwisseling, tempratuurregulatie en een betere verhouding tussen spier- en vetweefsel ontstaat. "De focus zou dus eerst op het in balans brengen van je hormonen moeten liggen. De lever is cruciaal voor je gezondheid en hormoonhuishouding. De lever kan je zien als een enorme zeef. Alles wat je inademt, eet, drinkt, tot je neemt of op je huid smeert komt uiteindelijke via je bloed uit in de lever. Na je huid is het je grootste orgaan van je lichaam en het enige wat zichzelf compleet kan regenereren. De lever vervult meer dan 200 vitale functies, waarvan het grootste deel cruciaal is voor het behouden van een goede gezondheid en een optimale werking van je hormonen. Wanneer de lever overbelast of vervet is, kan je lever deze vitale hormoon functies niet uitvoeren. Veel klachten verminderen al aanzienlijk met simpele aanpassingen in de voeding. Ook als je naar je eigen idee al gezond eet. Mits je de juiste aanpassingen maakt! De enige manier om zeker te weten waar jouw lichaam behoefte aan heeft is via je bloedwaarden. Deze geven precies aan waar de disbalans zit, samen brengen we dit weer in balans! Neem juist nu de tijd om met een individueel programma je balans te herstellen. Gebaseerd op orthomoleculaire geneeskunde, zodat ook jij in een gezond lichaam vol zelfvertrouwen en energie je leven kan lijden."

4Vitality in Lith is bereikbaar via (06) 21 51 69 07. 4Vitality aan de Dorpsstraat 40 in Vught via (06) 47 11 01 05. Mailen kan naar info@4vitality.nl. Kijk ook eens op www.4vitality.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant