Christiaan van Sinten van BurgerMe in Oss.
Christiaan van Sinten van BurgerMe in Oss. Foto: Hans van der Poel 06 31918770

Christiaan van Sinten opent Burgerme Oss

Zakelijk 5.618 keer gelezen

OSS | Franchisenemer Christiaan van Sinten opent samen met zijn vriendin Eline Rekers een Burgerme in Oss. Helaas moet de grand opening nog even op zich laten wachten vanwege de coronacrisis, maar vanaf 28 april zal hamburgerrestaurant Burgerme dagelijks van 11.00 tot 23.00 uur beschikbaar zijn als bezorgservice.

Van Sinten had al een tijdje plannen om voor zichzelf te beginnen. Maar wat? Hij had horeca-ervaring en hij wilde graag beginnen met een concept dat al bestond en dat succesvol is. Daardoor kwam hij al snel uit bij een franchise en er was snel wederzijds vertrouwen met hamburgerketen Burgerme. Van Sinten: "Wij zijn het land doorgereisd om in de vestigingen van Burgerme het eten te proeven en dat was goed bevallen. De samenwerking verloopt ook goed. We worden overal in begeleid, in de financiering, in de bouw, in alles."

Bezorgservice
Het was wel even spannend voor Van Sinten of het restaurant open zou mogen, maar gelukkig kwam er geen lockdown. Ze zijn nu, net als andere horecagelegenheden, wel gelimiteerd tot enkel bezorgen. "Het voordeel voor Burgerme in deze tijd is dat 85 procent van onze bezigheden al uit maaltijdbezorging bestaat. Wij kunnen de vestiging nog niet openen om mensen te ontvangen, maar we zullen ons nu extra focussen op bezorgen."

Burgerme
Burgerme heeft veel verschillende burgers, snack hapjes en salades. Er wordt gewerkt met dagverse producten en de burgers zijn geheel naar eigen smaak samen te stellen. "Burgerme staat voor kwaliteit en een snelle service. Het doel is dat wij vanaf bestellen binnen 45 minuten bij de mensen leveren. Ook vinden wij het belangrijk dat de hamburger warm geleverd wordt. Daarvoor gebruiken wij speciale tassen", aldus Van Sinten.

Waarom Oss?
Het hamburgerrestaurant bevindt zich aan de Kruisstraat in Oss. Van Sinten is blij met deze locatie: "Het pand ligt mooi centraal in Oss en is gevestigd tussen Berghem en Heesch. Dat zijn twee postcodes die we ook mee kunnen nemen in onze bezorgservice."

De grootse opening wordt nog even uitgesteld, maar vanaf 28 april kan besteld worden bij Burgerme Oss. Voor meer informatie, ga naar www.burgerme.nl/vestiging-oss.

Burgerme Oss.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant