Frank van de Ven mede-eigenaar en directeur Bouwbedrijf Van de Ven, Rowell Versleijen directeur Logistiek PLUS Retail, Luuk Lantinga directeur PLUS Vastgoed, Ruud Matton projectmanager namens  Da Vinci architecten, Tinie Dorrestijn manager vastgoedbeheer PLUS Vastgoed, Frank Smits adjunct-directeur
Frank van de Ven mede-eigenaar en directeur Bouwbedrijf Van de Ven, Rowell Versleijen directeur Logistiek PLUS Retail, Luuk Lantinga directeur PLUS Vastgoed, Ruud Matton projectmanager namens Da Vinci architecten, Tinie Dorrestijn manager vastgoedbeheer PLUS Vastgoed, Frank Smits adjunct-directeur

Bouw distributiecentrum PLUS start juni van dit jaar

Zakelijk 1.459 keer gelezen

PLUS en Bouwbedrijf Van de Ven hebben een akkoord bereikt over de bouw van het nieuwe, gemechaniseerde distributiecentrum in Oss. Het nieuwe distributiecentrum wordt grotendeels gemechaniseerd en daarmee één van de meest moderne distributiecentra van Nederland. Dit distributiecentrum zorgt voor een efficiëntere belevering van alle PLUS supermarkten. 

Bij het ontwerp van het pand spelen de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid een belangrijke rol. Er is gekozen om gebruik te maken van de BREEAM-methodiek, waarbij getoetst wordt op negen duurzaamheidsaspecten. Keuzes in duurzaamheid zijn onder andere terug te zien in materiaalgebruik, warmteterugwinning en de waterhuishouding. Het ontwerp van het nieuwe distributiecentrum voldoet daarmee aan het energielabel BREEAM Excellent.

Start bouw juni
Van de Ven heeft waar nodig haar werkwijzen aangepast om ook tijdens de bouw invulling te geven aan de maatregelen die door de overheid genomen zijn in de bestrijding van corona. Daarom kan de bouw conform planning in juni van dit jaar starten. Het nieuwe distributiecentrum is vervolgens eind 2022/begin 2023 gereed om in gebruik te nemen. 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant