Afbeelding

Verwen je moeder op Moederdag met leuke acties van La Colline

Zakelijk 503 keer gelezen

Het is komende zondag Moederdag. In deze tijd moeten we onze lieve mama's juist extra in het zonnetje zetten. Hoe kun je dat beter doen dan met een ontbijt op bed, een lekkere high tea of een cadeaubox op de stoep! Verras je moeder en ga naar www.la-colline.nl/moederdagbox.

Met Pasen lanceerde La Colline de Paasbox. Dat werd een groot succes. "Met Moederdag willen we dat minimaal evenaren. We merken nu al dat onze acties aanslaan en dat er veel bestellingen binnenkomen."
Hoe je je moeder kunt verrassen? Met een ontbijt op bed bijvoorbeeld. Je kunt de Moederdagbox op zaterdag laten bezorgen en dan op zondag zelf de finishing touch toevoegen. Of je kiest voor bezorging op zondag, waarbij alles in een cadeaubox vers wordt geleverd. Uitpakken en genieten maar! Bij het ontbijt op bed kun je ook een ontbijtbordje met porseleinstift bestellen en je kind dit laten versieren. Of je geeft een persoonlijke boodschap door, dan komt dat er op een kaartje bij te staan. Wil je genieten van een gezellige High Tea middag? Dat kan ook worden besteld via La Colline. Of ben je op zoek naar iets heel anders? Leuk zijn ook de BBQ- en bierboxen. Samen proosten op moeder en daarnaast op deze leuke dag de BBQ aansteken. La Colline maakt het mensen erg makkelijk. Via de webshop kun je de bestelling doorgeven en betalen. Vervolgens wordt het thuisgebracht op een gewenst tijdstip in de gemeente Oss, maar ook in omliggende gemeenten.

Cadeaubon
Wil je je moeder verrassen, maar weet je nog niet goed hoe? Je kunt ook een Moederdag cadeaubon kopen via de-bodega.nl/cadeau/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant