Ed Hendriks van LR Letselschade in Oss.
Ed Hendriks van LR Letselschade in Oss.

Kosteloze professionele juridische bijstand

Zakelijk 1.129 keer gelezen

OSS | Ed Hendriks is al vele jaren gespecialiseerd in letselschade, loonschade en overlijdensschade. Hij werkte in loondienst, maar zijn ambitie was om ooit nog eens zelfstandig aan de slag te gaan. Begin 2020 ging die wens in vervulling met LR Letselschade in Oss. Hij levert professionele juridische bijstand: kosteloos.

LR Letselschade behartigt de belangen van een slachtoffer, werkgever of nabestaande in een letselschade-, loonschade- of overlijdensschadezaak. Zijn passie voor het werk? Slachtoffers kunnen helpen. Dat zat er al in toen hij tijdens zijn militaire dienstplicht gewondenverzorger was. Die passie bleef altijd aanwezig. "Het helpen van mensen geeft me voldoening."

Specialist
Hendriks -die Nederlands Recht in Nijmegen studeerde- specialiseerde zich in de personenschade. Daarnaast richtte hij zich op loonschade. Dit jaar zette hij een nieuwe stap in zijn carrière. Op de website van Liebrand Ruijs advocaten zag hij dat zij zich onder meer bezig hielden met aansprakelijkheidsrecht en letselschade. "Na gesprekken bleek het op meerdere vlakken goed te klikken", aldus de Osse jurist die lid is van de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs (NVRA). Hij ging zelfstandig aan de slag als onderdeel van een coöperatie. "Het betreft een langdurig samenwerkingsverband van specialisten op verschillende rechtsgebieden. Daardoor is het mogelijk om zaken snel en efficiënt op te lossen."

Juridische bijstand
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Stel dat u op straat fietst en wordt aangereden door een auto en letsel oploopt. Of dat u tijdens uw werk gewond raakt of u als werkgever loonschade lijdt? Of dat u als zzp'er vanwege letsel geen werkzaamheden meer kunt verrichten? LR Letselschade is er voor professionele juridische bijstand bij letsel-, loon- en overlijdensschade. Mensen/bedrijven lopen daarbij geen financieel risico. "Belangrijk is dat de aansprakelijkheid erkend wordt voor de toedracht van het ongeval. Daarna berekenen we aan de hand van medische en financiële gegevens de definitieve schade. We gaan voor een maximale schadevergoeding. In dit bedrag zitten ook mijn kosten, dus mensen/bedrijven maken geen extra kosten."

Herstel
LR Letselschade heeft als doel zorgen van mensen uit handen te nemen. "Een ongeval kan zorgen voor lichamelijke, maar ook geestelijke klachten. Je wil je richten op je herstel, maar er zijn ook vaak (grote) financiële zorgen. Wij helpen kosteloos en zorgen dat financieel alles weer op de rit komt. We gaan voor een zo goed en snel mogelijke behandeling en afhandeling van uw zaak."

Meer informatie
Normaal gesproken is het mogelijk om telefonisch een afspraak te maken voor een gratis inloopspreekuur op het kantoor aan de Ridderhof 100 in Oss, en is een afspraak aan huis ook mogelijk. In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus COVID-19 is er een gratis telefonisch spreekuur, en is een afspraak voor beeldbellen ook mogelijk. LR Letselschade is bereikbaar via (085) 400 88 80 of mail naar ehendriks@LRletselschade.nl. Kijk voor meer informatie op de website www.LRletselschade.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant