Alex van Berkum van Elektroloket.
Alex van Berkum van Elektroloket.

Elektroloket heeft alles in huis voor elektrawerk

Zakelijk 2.049 keer gelezen

OSS | Aan het klussen met elektra, maar op zoek naar de juiste spullen? Elektroloket is de hulpdienst voor elektro- en bevestigingsmaterialen. Hulp nodig bij de klus? Ook dan bent u bij het bedrijf aan de Batavenweg 14 in Oss aan het juiste adres.

Alex van Berkum startte zo'n jaar geleden met zijn bedrijf Elektroloket. Aan de Batavenweg in Oss heeft hij een magazijn met alles voor een elektraklus voor particulieren en bedrijven. Van schakel- en bevestigingsmateriaal tot schroeven, bouten, verlichting en groepenkasten. "Je hebt in Oss zo weinig plekken waar je al je materiaal kunt halen. Ik zie het als een gat in de markt. Bovendien hanteren wij zeer scherpe prijzen."

Loket en bezorgservice
Mensen kunnen op vrijdag van 17.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 7.30 tot 16.00 uur hun spullen komen halen aan de Batavenweg 14. Maar er is ook de bezorgservice. Via de webshop, een WhatsApp of een telefoontje naar (06) 20 70 70 76 kunnen mensen hun bestelling doorgeven. Voor 11.00 uur besteld, is dezelfde dag nog bij de klant in huis. Ook in het weekend. "Ik vind het belangrijk dat de klant snel aan het werk kan. We doen er alles aan dat mensen tevreden zijn met onze service." Klanten die buiten Oss en omgeving wonen, krijgen de bestelling de volgende dag via PostNL in huis als ze voor 19.00 uur besteld hebben.

Service
Elektroloket heeft niet alleen een ruim aanbod aan materialen, de Elektroloket Service Winkel is ook dé plek voor een professioneel advies. "We proberen altijd met de klant mee te denken. Wat is er bijvoorbeeld nodig bij een klus en hoe ga je het best te werk? Zo maken mensen altijd de juiste keuze. Zie ons als de 'ouderwetse servicewinkel' waarbij de klant koning is."

Vakman
Van Berkum heeft jarenlange ervaring in de elektra. Het werken met elektriciteit kan gevaarlijk zijn als je er geen tot weinig ervaring mee hebt. Daarom biedt Elektroloket een installatieservice aan. Zo weet je zeker dat je klus in goede handen is. Of het nu gaat om stopcontacten vervangen, camera's ophangen, een meterkast aanpassen, een groep aanleggen tot projectverlichting of het plaatsen van laadstations voor elektrische auto's; Van Berkum kan assisteren bij het monteren. "En wij zorgen er uiteraard voor dat al het vereiste materiaal op de locatie aanwezig is", zegt Van Berkum.

Meer informatie
Neem voor meer informatie een kijkje op de website
www.elektroloket.nl. Telefonisch is het Elektroloket bereikbaar via nummer (06) 20 70 70 76 of stuur een e-mail naar info@electroloket.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant