Een trotse Herbert van Zeeland op de werkplaats van Car Service Oss B.V.
Een trotse Herbert van Zeeland op de werkplaats van Car Service Oss B.V.

Een professionele en moderne uitstraling voor Car Service Oss B.V.

Zakelijk 1.943 keer gelezen

Herbert van Zeeland houdt niet van stilzitten. Ook met zijn bedrijven wil hij constant in beweging blijven. Car Service Oss B.V. was zestien jaar lang gevestigd aan de IJsselstraat in Oss, maar daar groeide de energieke ondernemer uit zijn jasje. Het werd tijd voor iets nieuws. Sinds deze maand is het bedrijf te vinden aan de Angelenweg op bedrijventerrein Danenhoef in Oss. "Het is een locatie met een professionele en moderne uitstraling. Hier kunnen we onze expertise verder uitbreiden”, aldus Van Zeeland.

door Moniek Jaspers

Van Zeeland werkt snel. Begin dit jaar besloot hij pas definitief zijn bedrijf te verhuizen naar een nieuwe locatie. Twee maanden had hij om te verbouwen en te verhuizen om in mei de grote opening te realiseren. Het was een strakke planning, maar het is gelukt. Van Zeeland: “Het was een drukke en creatieve periode, maar krijg ik veel energie van. Met de hulp van onze medewerkers is de verhuizing erg goed gelopen. Het is altijd fijn met je eigen team samen te werken. Dat werkt efficiënt. Uiteraard hadden we ook nog extra hulp.”

Ceremoniële opening
De grote opening moet helaas wel wat langer op zich laten wachten. De hoop is dat deze in het najaar plaats kan vinden. In de tussentijd hebben Van Zeeland en zijn collega’s tijd om op te starten bij de nieuwe locatie. “Natuurlijk hadden we graag een grote opening gehad om onze klanten een rondleiding te geven, maar corona is op het moment alles bepalend. Onze klanten begrijpen dat.”

Car Service Oss
Car Service Oss staat al jaren voor service, kwaliteit en competentie met veel expertise in de automobielbranche. Er werken ervaren monteurs en persoonlijk contact met klanten en duidelijke afspraken vinden ze belangrijk. Duidelijkheid, prijs en kwaliteit staan voorop. Daarnaast vindt van Zeeland zorgeloze mobiliteit voor klanten erg belangrijk: “Je kunt hier zorgeloos je auto voor een totaalpakket achterlaten." Car Service Oss werkt voor particulieren en bedrijven in Nederland, Duitsland en België.

Nieuwe werkplaats
Bij de status die het bedrijf niet alleen in Oss maar zelfs internationaal heeft opgebouwd, hoort een professioneel en modern uiterlijk. Het nieuwe gebouw aan de Angelenweg past daar goed bij. “De eerste keer dat ik het gebouw zag, paste alles meteen. Ik kon me het resultaat volledig visualiseren. De basis klopte gewoon. Er was meer dan genoeg ruimte voor alle activiteiten. De werkplaats is nu zelfs verdubbeld met extra bruggen voor reparatie en onderhoud. Ook hebben we er twee monteurs bij. De showroom is groter, waardoor we meer voertuigen in voorraad hebben én we meer service kunnen bieden en rustig met klanten hun wensen kunnen bespreken. Het nieuwe gebouw is veel professioneler en moderner. We horen nu al van klanten dat het tweehonderd procent beter is dat het oude pand. Dan weet je dat je er goed aan hebt gedaan.” Er is de afgelopen twee maanden dan ook hard gewerkt om de werkplaats, de kantine, kantoren, receptie en de showroom op tijd af te hebben voor de verhuizing. Na twee weken op de nieuwe locatie voelt het pand dan ook meteen goed aan. “Het is hier en daar nog even zoeken, zoals bij elke verhuizing, maar het is heerlijk hier. Er is veel rust en we kunnen onze klanten nu veel beter ontvangen. Alles is relaxter en professioneler.”

Internationaal
Car Service Oss B.V. bestaat uit vijf verschillende bedrijven: Car Service Oss, US Car Service, US Uitvaartmobiliteit, Cargo Service en DNR-Europe. Als specialist in import en export van auto’s, motoren en overige auto-onderdelen vanuit zijn bedrijf in de Verenigde Staten naar Europa, mag de ondernemer dan ook veel reizen. Car Service Oss B.V./US Car Service is geschikt voor onderhoud/reparatie, APK en in- en verkoop van Europese en Amerikaanse auto’s. Bovendien is Car Service Oss B.V. met US Uitvaartmobiliteit expert en importeur op gebied van uitvaartauto’s. Sinds begin dit jaar mag Van Zeeland zich zelfs partner van Binz-International noemen, een Duits bedrijf voor de productie van rouwauto’s. Hiervoor neemt hij het gedeelte Benelux en Amerika op zich. Terecht dat de Ossenaar daar trots op is.

Corona
Dat de verbouwing en verhuizing tijdens de coronaperiode valt, vindt de ondernemer niet verontrustend: “Het is een slechte tijd om te groeien, maar we krijgen nu wel een heleboel andere inzichten te zien. De creativiteit van ondernemers komt naar boven. Nu dat de verkoop wat rustiger is, hebben we de tijd gehad om de verhuizing in goede banen te leiden. Uiteindelijk zal het ook wel weer beter worden. De APK-keuringen komen altijd weer terug. Onderhoud en reparatie aan een auto is nou eenmaal nodig. Ook zijn er afgelopen maanden helaas veel meer uitvaarten geweest. Deze ondernemers waren te druk om aan hun wagenpark te denken. Maar ook de hoeveelheid uitvaarten neemt gelukkig weer af. We zijn op de goede weg, Nederland doet het zo slecht nog niet.”

Car Service Oss B.V. is nu gesitueerd op bedrijventerrein Danenhoef.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant