Aaron en Sandra van Beek van Beachclub de Maashorst.
Aaron en Sandra van Beek van Beachclub de Maashorst.

Vakantiegevoel bij Beachclub de Maashorst

  •   keer gelezen

SCHAIJK | De Maashorst is een prachtig gebied om te wandelen of te fietsen. Je kunt ook heerlijk genieten bij de plassen van Hofmans/Recreatieoord de Maashorst aan de Palmstraat 7 in Schaijk. Vanaf 1 juni opent daar Beachclub de Maashorst de deuren.

"Ongelofelijk, het is hier 300 procent verbeterd", zegt een man die voorbij loopt. Een eerste bezoek aan de beachclub zorgt ongetwijfeld voor een verrassing. Wat is het gebouw de laatste tijd namelijk in positieve zin veranderd. Een heerlijke plek voor een lunch, diner, om iets te drinken of te snacken. "Hier is eigenlijk alles mogelijk", zeggen Sandra en Aaron van Beek, de gezichten van de beachclub. "Je kunt hier lekker buiten op het terras aan het zandstrand en het water zitten en kinderen kunnen spelen in een enorme speeltuin. Maar je kunt hier ook een bedrijfsfeest of workshop geven, een barbecue voor de familie of vriendengroep organiseren of een bruiloft aan het water plaats laten vinden."

Plannen
Sandra en Aaron hebben veel zin in deze uitdaging. "We zitten vol met plannen. Bijvoorbeeld over leuke activiteiten die we willen gaan organiseren. We kijken met vertrouwen naar de toekomst en kunnen niet wachten om van start te gaan."

Totaalplaatje
De familie Van Beek runt in Oss Partyservice in Stijl. Via hun netwerk ontstond het idee van een beachclub. Een vriend runt in de regio Utrecht aan de Lek een beachclub en het sloeg enorm aan. 'Dat moet in Schaijk ook kunnen' dachten ze en ze dienden een plan in bij de familie Hofmans. Die zagen het ook zitten en gaven begin dit jaar groen licht en daarbij zeker ook in de moeilijke tijd van de COVID-19 crisis onvoorwaardelijke steun. Beachclub de Maashorst geeft bezoekers een vakantiegevoel, maar dan 'gewoon' in Nederland. "Waar kun je dit concept beter starten dan hier in De Maashorst. Het totaalplaatje klopt gewoon."

Gasten
Ze vervolgen: "De reacties van gasten op de camping die al zijn komen kijken, zijn geweldig. Als we na 1 juni open gaan, hopen we ook veel andere gasten te mogen verwelkomen. Opvallend is dat zelfs uit Oss en omgeving er veel mensen hier nog nooit zijn geweest. Zonde, want het is een prachtige plek midden in de natuur. En de waterkwaliteit heeft drie sterren, hoger kan niet." Gasten met honden zijn ook welkom als het dier is aangelijnd. Er staat een bak water voor de hond klaar.

Meer informatie
Beachclub de Maashorst gaat iedere dag vanaf 10.00 uur open. Niet onbelangrijk, de entree voor bezoekers is gratis en het parkeren ook. Bereikbaar via telefoonnummer (06) 30 10 11 10 of stuur een e-mail naar info@beachclubdemaashorst.nl. Neem voor meer informatie over onder andere de lunch- en menukaarten en de mogelijkheden voor feesten een kijkje op de website www.beachclubdemaashorst.nl

Meer berichten