Paul Verschuur. (Foto: Teis Albers)
Paul Verschuur. (Foto: Teis Albers)

Paul Verschuur geeft anderhalve meter sessies in Acropolis

  •   keer gelezen

MEGEN | Paul Verschuur geeft op vrijdag 12 en zaterdag 13 juni twee concerten in Acropolis aan het Broeder Everardusplein 1 in Megen. Het gaat om anderhalve meter sessies, waarbij bezoekers op veilige afstand van elkaar zitten.

Normaal gesproken kunnen er zo'n 130 mensen in de zaal, nu worden er per avond maximaal 30 kaarten verkocht. Het publiek kan aan tafeltjes verspreid door de zaal gaan zitten. "Ik denk dat het hele bijzondere avonden gaan worden", aldus de in Megen woonachtige Verhuur "Ik heb er veel zin in."

Acropolis
Verschuur bracht in 2016 zijn debuutalbum uit. Dat presenteerde hij in Acropolis, alleen toen voor 125 man. "In het jaar daarna ben ik veel op pad geweest met mijn liedjes en heb ik tientallen optredens gegevens." Verschuur kreeg van de gemeente Oss vorig jaar het verzoek om wat te schrijven voor de onthulling van het monument Vlinderboek. "Dat heeft het één en ander weer aan het rollen gebracht en de afgelopen maanden schreef ik veel nieuw werk. In Acropolis speel ik een aantal van die nieuwe liedjes, aangevuld met liedjes van het debuutalbum en een enkele cover."

Meer berichten