D'n Ollinge Mik won de Osse Kwis.
D'n Ollinge Mik won de Osse Kwis.

De Osse Kwis krijgt een zomereditie op zaterdag 27 juni

  •   keer gelezen

OSS | De Osse Kwis-fanaten hoeven niet te wachten tot eind december maar kunnen een half jaar eerder, op zaterdag 27 juni, al hun hoofden breken en een gezellige avond beleven.

Vragen over muziek, cultuur, geschiedenis, bekende Ossenaren, bijzondere locaties, actualiteit en -omdat de organisatie supporter is van ‘De winkelier van hier’- vragen uit het Osse centrum. Ook speciale doe- en maakopdrachten op afstand maken onderdeel uit van deze zomereditie. De online uitzending op 27 juni vanuit de studio in theater De Lievekamp van 20.00 tot 23.00 uur is op YouTube te volgen. De teams hebben contact met de studio via verschillende mediabronnen. Sommige rondes worden gespeeld met behulp van Kahoot en voor andere rondes worden de antwoorden per e-mail of WhatsApp ingestuurd. Gedurende de dag krijgen de teamcaptains tips en opdrachten toegestuurd maar ook instructies voor de kwisavond.

Inschrijven
Deelnemen kan al in teams vanaf twee personen. Het inschrijven kan vanaf 1 juni op www.deossekwis.nl. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per team. Er zijn diverse cadeaubonnen te winnen bij ‘De winkelier van hier'. Deze speciale online zomereditie wordt een coproductie met partners theater De Lievekamp, CSN Media en Centrummanagement Oss.

Meer berichten