Logo kliknieuws.nl/oss
Bij Auto Huiskes gaan de deuren voorzichtig weer open.
Bij Auto Huiskes gaan de deuren voorzichtig weer open.

Autoshowrooms geopend op tweede pinksterdag

  •   keer gelezen

OSS | Na een lange periode in deze coronatijd openen verschillende autobedrijven in Oss haar deuren. Ook bij de autobedrijven van onder andere Huiskes gaan tweede pinksterdag de deuren voorzichtig weer open.

Uiteraard gaan de bedrijven open met aangepaste omstandigheden en voorzorgsmaatregelen die het RIVM stelt vanaf 1 juni. "Zo zullen wij de 1,5 meter regel nauwlettend in de gaten houden en houden we het aantal bezoekers wat tegelijk in de showroom bezoekt onder controle zodat het niet te druk wordt", aldus Huiskes.

Voordeel
Zoals bekend gaat ook de autobranche economisch gebukt onder deze coronaperiode en wordt het weer tijd voor een opleving. "Er is veel voordeel te behalen en de prijzen zijn gunstig in deze periode. Het zal dus echt lonen om een bezoekje te brengen aan een van onze showrooms." Kijk voor meer informatie op de website
www.autohuiskes.nl.

Persoonlijke benadering
Auto Huiskes is voor Oss en omgeving merkdealer van de Aziatische merken Kia, Mitsubishi en Suzuki en merkspecialist in de merken Hyundai en Fiat. Kijk op de website voor alle mogelijkheden. "We staan voor een persoonlijke benadering en mobiliteit op maat. Het gaat erom dat je als klant de auto krijgt die het beste past bij je wensen en je budget. Dat geldt trouwens ook voor het onderhoud van bedrijfswagens: alles draait om de klant. Onze auto's en mobiliteitsoplossingen zijn een middel om die klant helemaal in de watten te leggen."

Meer berichten