Iris van Nuland.
Iris van Nuland.

Iris van Nuland en Noa van den Berg treden op

Algemeen 429 keer gelezen

RAVENSTEIN | Stichting Cultuur Ravenstein gaat weer van start. "Hoewel er op dit moment helaas nog geen mogelijkheid is al het jonge talent uit de regio een open podium te bieden, doen we wat wel binnen onze mogelijkheden ligt."

De stichting houdt op zondag 14 juni om 15.30 uur een intiem concert in de Garnizoenskerk aan de Servetstraat 1 in Ravenstein. Een concert met optredens door onder andere Iris van Nuland en Noa van den Berg. Er mogen maximaal 30 bezoekers aanwezig zijn. Verder zijn er allerlei maatregelen getroffen.

Iris van Nuland
Iris heeft vorig jaar het vwo afgerond en speelt inmiddels 10 jaar viool. Ze won prijzen bij meerdere evenementen waaronder het Prinses Christina Junior concours, het internationale Wettbewerb fur junge Geiger van de Muziekacademie Anton Rubinstein Dusseldorf en het Nederlandse vioolconcours. Iris start dit jaar als eerstejaars studente aan het conservatorium in Amsterdam.

Noa van den Berg
De 17-jarige sopraan Noa komt uit een muzikale familie en heeft al eerder opgetreden in de Garnizoenskerk. Ze was onder andere een van de solisten bij het kerstconcert 'The Good King' van het Soester Kamerkoor Tourdion. Ze vertolkt graag liederen van Mozart en heeft een voorliefde voor de Neun Deutschen Ariën van Händel. Er wordt werk vertolkt van onder andere Mozart, Leclair, Ysaye en Bernstein.

Kaartverkoop
Tickets zijn niet aan de deur te koop en uitsluitend online te verkrijgen via www.ticketkantoor.nl/shop/SCRCarteBlanche.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant