Vrijeschool 't Kleurenbos houdt 10 juni een informatiemiddag.
Vrijeschool 't Kleurenbos houdt 10 juni een informatiemiddag.

Vrijeschool 't Kleurenbos houdt 10 juni informatiemiddag

Algemeen 876 keer gelezen

OSS | Vrijeschool onderwijs ’t Kleurenbos houdt woensdag 10 juni een informatiemiddag. Van 14.00 tot 15.00 uur zijn geïnteresseerden welkom aan de Oude Litherweg 18A in Oss voor informatie over het vrijeschoolonderwijs gevolgd door een rondleiding in de school.

’t Kleurenbos is een Integraal Kindcentrum voor kinderen van 2-13 jaar waarin kinderopvang, onderwijs en buitenschoolse opvang gecombineerd zijn in één organisatie met een integrale visie. De vrijeschool biedt een gevarieerd onderwijspakket aan. Kinderen leren niet alleen lezen en rekenen maar ook onder andere vreemde talen, dansen, tuinbouw en bouwkunde. Vrijeschoolonderwijs wordt vaak dan ook kunstzinnig onderwijs genoemd. Hierdoor worden alle zintuigen geprikkeld om te leren en beklijft de leerstof beter. Tevens ontdekken kinderen waar hun talenten liggen waardoor ze een positief zelfbeeld creëren.

Duurzaam onderwijs
Vrijescholen sluiten natuurlijk ook aan bij maatschappelijke ontwikkelingen, inspectienormen en de overheid. "Met continue 'de bron, onze filosofie' als ons uitgangspunt. Vrijeschoolonderwijs is 'duurzaam onderwijs' en in deze tijd actueler dan ooit!", meldt de school. ‘t Kleurenbos is een school waar je wordt wie je bent, waar ieder kind z’n eigen ontwikkelingsweg kan volgen, ingebed in de sociale omgeving. De leerkracht heeft oog voor het groepsproces, zonder de kracht van het individu uit het oog te verliezen.

Meer informatie
Bereikbaar via (0412) 25 31 11 of info@kleurenbos.nl. Kijk voor meer informatie op www.kleurenbos.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant