Vera's Dogwalking start op 1 juli.
Vera's Dogwalking start op 1 juli.

Vera's Dogwalking opent op 1 juli de deuren in Oss en omgeving

Zakelijk 1.198 keer gelezen

Vera's Dogwalking opent vanaf 1 juli haar deuren. Deze hondenuitlaatservice is actief in Oss, Heesch, Uden en Heeswijk-Dinther.

"Zit uw hond vol energie en kan hij/zij die niet makkelijk kwijt? Of bent u vaak niet thuis en is uw hond daardoor vaak alleen? Dan zijn wij de juiste oplossing voor u en uw hond!", zegt Vera Hulsmans. Per dag zijn er twee rondes die ze loopt. Van 8.30 tot 10.00 uur en van 14.00 tot 15.30 uur. Ook is het mogelijk om voor dagopvang te kiezen, dan is de hond heel de dag in het bos. Dit is een omheind terrein waar ze los kunnen lopen en veel spelen met alle andere honden.

Aanbod
Naast de wandelingen in een roedel en de dagopvang heeft Vera's Dogwalking een haal- en breng service. Ook zijn er socialisatietrainingen voor je hond en speciale wandelingen voor jongen honden en/of pups.

Wens
Vera heeft altijd een passie voor honden gehad. "Na mijn vmbo opleiding heb ik gekozen om de opleiding dierenverzorging te gaan doen. Vanuit daar mocht ik stage lopen bij Dogservice, een hondendagverblijf/uitlaatservice. Dat beviel zo goed, dat ik na mijn opleiding daar mocht gaan werken. Tijdens mijn stage wist ik al dat ik mijn passie gevonden had. Een roedelleider zijn. Ik wilde al een tijdje mijn eigen hondenuitlaatservice starten en nu wordt het werkelijkheid."

Meer informatie
Meer informatie via telefoonnummer (06) 36 28 31 37 of stuur een e-mail naar dogwalkingvera@hotmail.com. Kijk ook eens op de Facebook-pagina.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant