Joyce Hooymans in haar salon.
Joyce Hooymans in haar salon.

JH Hair & Beauty in Oss gaat voor grote glimlach bij klanten

Zakelijk 5.368 keer gelezen

OSS | JH Hair & Beauty opende dinsdag 2 juni de deuren aan de Geurdenhof 44B. De 21-jarige onderneemster Joyce Hooymans kijkt uit naar deze stap. "Ik heb zoveel goede reacties gekregen, dat ik niet kan wachten om te starten."

Joyce is kapster en barbier en knipt zodoende mannen en vrouwen. Ook kinderen zijn van harte welkom. Van knippen, watergolven, permanenten tot haarverlengingen; ze is van alle markten thuis. In de salon werkt ze met en zonder afspraak.

Beautysalon
Daarnaast is ze met haar beautysalon gespecialiseerd in onder andere nagels en visagie. Haar aanbod wil ze in de toekomst verder uitbreiden. "Ik kan het hele plaatje aanbieden. Zo heb ik regelmatig bruidjes volledig in de watten gelegd. Het is sowieso mijn doel om iedere klant met een tevreden gevoel en grote glimlach de deur uit te laten gaan." Joyce ging bij klanten langs, maar vond het tijd voor een eigen pand. Die vond ze aan de Geurdenhof 44B in Oss. "Ik reed er toevallig langs en zag het direct zitten. Vervolgens is het heel snel gegaan. Nadat ik de sleutel kreeg, hebben we het naar eigen smaak opgeknapt." Op de eerste behandeling in juni krijgen klanten 10 procent korting.

Meer informatie
JH Hair & Beauty is dinsdag geopend van 14.00 tot 21.00 uur, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, donderdag tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Andere tijden in overleg. Bereikbaar via (06) 31 79 72 67 of neem een kijkje op de Facebook-pagina JH Hair&Beauty. Daar komen leuke acties op.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant