The Rocking Coasters.
The Rocking Coasters.

The Rocking Coasters bestaat 10 jaar en wil fans bedanken

Algemeen 1.744 keer gelezen

OSS | The Rocking Coasters bestaat tien jaar. De Osse muziekformatie staat in al die jaren garant voor pure rock-'n'-roll.

Basgitarist en zanger Julian Sieben vormt samen met drummer Piet Krol en de gitaristen Jeffrey van Helvoirt en Rob Manders de muziekformatie. In die tien jaar heeft Sieben geweldige dingen meegemaakt. "Op 14 mei 2010 kwamen we voor het eerst voor de lol bij elkaar. Daarna volgden jaren vol met plezier en passie. Zwaaiende dames in pattycoats die over de rug van hun danspartners rollen en swingen op de dansvloer. Wat een prachtig gezicht. We hebben op mooie evenementen en grote festivals gestaan. Ook hebben we bekende en minder bekend artiesten begeleid en mogen ontmoeten. De repetities van onze band waren en zijn nog steeds een groot feest. We kijken uit naar iedere repetitie en naar ieder optreden."

Jubileum
De band had het jubileum graag gevierd met de fans uit Oss en omstreken. "Helaas heeft het verschrikkelijke coronavirus roet in het eten gegooid en kunnen we niks organiseren in café-zaal Wittenberg. Misschien dat we nog iets doen als de tijd het toelaat."

Bedanken
Sieben wil in ieder geval alle fans bedanken voor de reacties die er vanwege het 10-jarig jubileum zijn binnengekomen. "We zullen nog even moeten wachten, maar we hopen onze fans snel weer te zien als het mag om een optreden te geven. Tot die tijd hopen we uiteraard dat iedereen gezond blijft, dat is het belangrijkst."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant