Beppie Lotterman. (Foto: Sarai van Well)
Beppie Lotterman. (Foto: Sarai van Well)

Expositie met werk van jubilerende Beppie Lotterman

Algemeen 531 keer gelezen

OSS | Kunstliefhebbers zijn van donderdag 4 tot en met 14 juni welkom bij K26. Dit keer voor twee exposities: ‘Pelgrimage’ van Annelies van Rijn en Stephan den Thillart uit Berghem en‘ Kunst en Poëzie’ van kunstenaar Beppie Lotterman uit Oss.

De exposities zijn toegankelijk voor iedereen maar volgens de richtlijnen met niet meer dan 20 bezoekers tegelijkertijd en op de voorgeschreven afstand van elkaar.

Kleurrijke kunst 
Beppie Lotterman viert met deze expositie haar 25-jarig kunstenaarsbestaan. Haar schilderijen zijn een uiting van de passie en compassie die zij voelt voor de wereld om haar heen. Natuur, licht, poëzie en muziek zijn terugkerende thema’s in haar werk; weergegeven in een divers en uitgebreid kleurenpalet.

Indrukken van reis
Een jaar lang lopen door de natuur met rugzakken, wandelkar, een tentje en hond Dora. Vanuit Berghem liepen Annelies en Stephan naar België, Frankrijk, Zwitserland en naar Rome in Italië. Vervolgens gingen ze naar Sardinië, Corsica en via Frankrijk, Luxemburg en België weer terug. Hun indrukken van de reis en geven ze weer in kunstwerken, foto’s en tekst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant