Medische keuringen voor het verlengen van rijbewijzen.
Medische keuringen voor het verlengen van rijbewijzen. Foto: VoorKeur

Rijbewijskeuringen locatie Boxmeer Klooster Elsendael

Algemeen 356 keer gelezen

BOXMEER | In verband met het COVID-19 virus heeft VoorKeur de procedures om de rijbewijskeuringen veilig uit te voeren, aangescherpt. Beroepschauffeurs die gekeurd moeten worden om te mogen blijven rijden kunnen direct online een keuring boeken via www.voor-keur.nl. Hetzelfde geldt uiteraard voor de automobilisten (75+) die het rijbewijs willen verlengen, of andere medische keuringen. De eerst volgende keurdatum is 12 juni bij het Elsendael Klooster in Boxmeer. Men kan bij VoorKeur meteen terecht en hoeft niet te wachten.

Via www.voor-keur.nl kan men direct een afspraak maken. Belangrijk hierbij is dat er gekozen wordt voor de locatie Boxmeer Klooster Elsendael. Houd zelf de einddatum van uw rijbewijs in de gaten en start 6 maanden voor deze datum. Vergeet niet eerst een Gezondheidsverklaring aan te schaffen via mijn.cbr.nl. Zodra u van het CBR uw keuringsverslagen ontvangen heeft, kunt u de afspraak maken.

De arts op locatie maakt uiteraard gebruik van het digitale platform Zorgdomein, waardoor uw formulier direct digitaal naar het CBR wordt verzonden. Binnenkort kunt u ook bij deze arts terecht voor een COVID-19 consult (triage en test). Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar: info@voor-keur.nl. De kosten voor een keuring voor automobilisten van 75 jaar en ouder bedragen € 40,00. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is het tarief € 60,00.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant