Voormalig gemeentehuis Geffen. (Foto: Google Maps)
Voormalig gemeentehuis Geffen. (Foto: Google Maps)

Ontwerpen voor voormalig gemeentehuis Geffen gepresenteerd

Algemeen 787 keer gelezen

GEFFEN | Het voormalige gemeentehuis in Geffen staat te koop en daarvoor heeft de gemeente Oss de prijsvraag Dorpshart Geffen uitgeschreven. Vier bedrijven doen daar aan mee en hebben hard gewerkt aan nieuwe ontwerpen voor deze locatie. De ontwerpen zijn hier te zien.  Tot 9 juni 23.55 uur kunnen mensen reacties op de website achterlaten.

De beoordelingscommissie kiest op woensdag 10 juni één van de vier ontwerpen. In de beoordelingscommissie zitten mensen van de dorpsraad Geffen, de gemeente Oss en iemand van de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit. De reacties van de inwoners van Geffen neemt de beoordelingscommissie mee in haar keuze.

Overeenkomst
De keuze van de beoordelingscommissie wordt voorgelegd voor aan het college van B&W van de gemeente Oss. De verwachting is dat het college eind juni een besluit neemt. De geselecteerde partij krijgt een overeenkomst aangeboden. De partij gaat daarna aan de slag om het ontwerp verder uit te werken.

Telefonisch spreekuur
Heeft u vragen over de prijsvraag Dorpshart Geffen? Mail of bel dan naar Anne Zaadnoordijk, projectleider van de gemeente Oss. Ze is bereikbaar via e-mailadres a.zaadnoordijk@oss.nl of telefoonnummer (14) 012.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant