Deelnemers aan een eerdere editie van De Maasdijk.
Deelnemers aan een eerdere editie van De Maasdijk.

Win leuke prijzen en doe mee met De Maasdijk Virtueel

Sport 273 keer gelezen

De Maasdijk Virtueel. De naam zegt het al, een virtuele uitdaging in de periode dat De Maasdijk eigenlijk zou plaatsvinden. Van 13 tot en met 21 juni kan iedere hardloper, triatleet, wandelaar, inlineskater, stepper en me-moveraar gratis meedoen.

De Maasdijk Virtueel werkt zo: je kiest voor jouw uitdaging één van de Maasdijk-onderdelen en –afstanden (hardlopen, triatlon, skaten, steppen, me-moveren of wandelen). Je zoekt voor je uitdaging een veilig parcours op bij jou in de buurt. Tussen zaterdag 13 en zondag 21 juni registreer je je prestatie met je telefoon, sporthorloge of gps en je deelt je resultaat op Strava of Facebook. Je resultaat moet uiterlijk 21 juni om 18.00 uur geüpload zijn. Iedereen maakt kans op een leuke prijs. Het gaat om het volbrengen van jouw uitdaging; niet om de beste tijd of de beste prestatie. Op 21 juni verloot de organisatie onder alle deelnemers een aantal startbewijzen voor De Maasdijk 2021. Een extra prijs is er voor het meest originele parcours. Teken jij met jouw activiteit een parcours in de vorm van een zonnetje, een olifant of een tekst op de kaart? Pak jij de meeste hoogtemeters? Of leg jij de langste afstand af in het kortste rondje?

Nieuwe
De organisatie van De Maasdijk is achter de schermen al bezig met de voorbereidingen op de eerste Maasdijk Trailrun op 27 december. Ook nieuw is de 80 van de Osse Maaskant, een onderdeel van de 2021-editie van De Maasdijk. Voorzitter Jeroen Ulijn: "We doen er alles aan om volgend jaar gewoon weer een fantastisch sportevent neer te zetten."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant