Hans, Roy en Wesley Jordaans van de Eetwinkel-vestigingen in Oss. (Foto: Hans van der Poel)
Hans, Roy en Wesley Jordaans van de Eetwinkel-vestigingen in Oss. (Foto: Hans van der Poel)

Eetwinkel-ondernemers steunen Stichting Kinderen Kankervrij

Zakelijk 351 keer gelezen

Eetwinkel zet zich in voor KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij). Voor Eetwinkel zijn gastvrijheid en beleving erg belangrijk en daarom neemt het haar maatschappelijke rol erg serieus. In samenwerking met twee Run for KiKa Marathon-deelnemers wordt er de komende jaren geld ingezameld voor dit goede doel.

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75 procent van deze kinderen. Het doel van KiKa is om dit percentage te verhogen naar minimaal 95 procent. KiKa werft gelden om onderzoeken naar kinderkanker te kunnen financieren. Hiervoor is geld nodig; veel geld. Eetwinkel ziet dagelijks kinderen genieten van een maaltijd of snack in de verschillende vestigingen, een belangrijke doelgroep dus. Ieder kind verdient het om gezond te zijn en te kunnen lachen en genieten van het leven.
De Eetwinkel kinderbox -bestaande uit friet, snack, drinken en een speeltje- is het meest gekozen product door kinderen. Eetwinkel wil daarom juist deze kinderbox koppelen aan het goede doel. Met de verkoop van elke box doneert de Eetwinkel-ondernemer een vast bedrag aan Run for KiKa Marathon ten behoeve van KiKa. Zo kunnen gezonde kinderen een glimlach krijgen bij het nuttigen van deze box en gaat er tevens een mooi gebaar naar kinderen die te kampen hebben met kinderkanker. De kinderbox valt goed op door de vrolijke kleuren en de met zorg geselecteerde speeltjes. Op de achtergrond zijn alle Eetwinkel-vestigingen en Run For KiKa Marathon-deelnemers Anouk van den Hoeven en Patrick van den Aker bezig om nog meer ideeën uit te werken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant