Andrea van Lent van Salon Andrea.(Foto: Hans van der Poel)
Andrea van Lent van Salon Andrea.(Foto: Hans van der Poel)

Salon Andrea dé specialist in hairextensions

Zakelijk 2.844 keer gelezen

OSS | Andrea van Lent studeerde in 2007 af als allround kapster en deed jarenlange ervaring op in een kapsalon. Sinds 8,5 jaar is ze gespecialiseerd in hairextensions. Ze droomde al langer van een eigen kapsalon en sinds drie weken is dat een feit. Aan de Burgemeester Ploegmakerslaan 15 in Oss wil ze met Salon Andrea mensen met een tevreden gevoel naar huis laten gaan.

Met haar eigen kapsalon kwam een langgekoesterde wens uit. Haar schuur in de achtertuin werd omgetoverd tot een prachtige kapsalon. "Natuurlijk is het spannend om voor jezelf te beginnen, maar het is een hele mooie stap. De eerste reacties zijn in ieder geval heel goed. Ik hoop de komende periode veel mensen te mogen verwelkomen."

Zelfvertrouwen
Het werk als hairextension specialist doet de Osse met veel passie en plezier. In haar eigen kapsalon blijft ze deze werkzaamheden voortzetten en gaat dat combineren met de andere werkzaamheden als kapster. "Mooi haar kan veel met iemand doen. Als je bijvoorbeeld onzeker bent over je haar, kun je met extensions geweldige resultaten bereiken. Als je ziet hoe iemands zelfvertrouwen en houding kan groeien, dat is mooi om te zien." Andrea weet hoe belangrijk het is om veel kennis over extensions te hebben. "Veel kapsalons doen het erbij en vaak ontbreekt er veel kennis. Maar als je het niet goed doet, zorgt dat voor veel haarschade. Het is ook heel belangrijk dat het goed wordt gedaan, anders zie je echt een verschil met je eigen haar."

Perfecte oplossing
Extentions zijn een perfecte oplossing als je bijvoorbeeld langer haar wil of als je heel dun haar hebt. Ze worden per plukje (door een keratine bonding) aan je eigen haar vastgemaakt. Andrea werkt met 100 procent echt haar. "Bij haarverlenging zijn er gemiddeld 100 tot 150 extentions nodig, bij een volumebehandeling 50 tot 100. Het is afhankelijk van de dikte van je haar. Het is altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een vrijblijvend advies. Samen bespreken we de wensen en mogelijkheden zoals lengte, kleur en structuur. Ook geven we alle informatie over de behandeling, de verschillende merken waar ik mee werk en het verzorgingsadvies. Er zijn heel veel mogelijkheden. Qua kleur kunnen we tot perfecte kleurencombinaties komen." Tot en met 31 juli krijgen klanten 10% korting op een hairextension behandeling.

Persoonlijke aandacht
Het zijn vrijwel alleen maar vrouwen die kiezen voor extensions, maar in de kapsalon zijn zowel mannen, vrouwen als kinderen welkom voor reguliere kappersbehandelingen zoals knippen en kleuren. Andrea wil niet alleen voor een perfect resultaat zorgen, de klant moet zich op zijn/haar gemak voelen. "Je kunt hier lekker rustig gaan zitten en krijgt alle aandacht. Met een kopje koffie erbij en een boekje is het echt even me-time. Persoonlijk vind ik het fijn om bij de klant het totaalplaatje te mogen verzorgen."

Meer informatie
Salon Andrea is dinsdag, woensdag en zaterdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur. 's Avonds is mogelijk in overleg. Andrea is bereikbaar via (06) 15 45 40 55 of stuur een e-mail naar info@salonandrea.nl. Meer info is te lezen op www.salonandrea.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant