Theo Maassen.
Theo Maassen.

De Lievekamp Comedynight sluit theaterseizoen af

Algemeen 281 keer gelezen

OSS | Theater De Lievekamp sluit zondag 12 juli het huidige theaterseizoen af met de allereerste editie van De Lievekamp Comedynight. Tijdens deze afsluiter laten comedians Theo Maassen, Alex Ploeg, Rayen Panday en Jochen Otten ieder een kwartier lang zien wat zij in huis hebben. De voorstelling wordt deze avond gespeeld om 19.30 en 22.00 uur. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

De presentatie van deze avond is in handen van MC Howard Komproe. Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus worden er per voorstelling maximaal 150 bezoekers toegelaten. Bezoekers dienen op anderhalve meter afstand van elkaar plaats te nemen in de zaal. Alleen bezoekers die uit een gezamenlijk huishouden afkomstig zijn, mogen met zijn tweeën naast elkaar zitten. Verder heeft De Lievekamp een groot aantal maatregelen getroffen in lijn met het landelijke brancheprotocol van de VSCD. Alle praktische maatregelen zijn te vinden op de website van het theater.

Maximaal 2 tickets per bestelling
Toegangskaarten voor De Lievekamp Comedynight op zondag 12 juli, aanvang 19.30 én 22.00 uur in de Grote Zaal van De Lievekamp, zijn uitsluitend te koop via www.lievekamp.nl à € 25,00 (excl. € 1,25 ticket fee). Er zijn daarom ook maximaal twee tickets per bestelling beschikbaar. De voorstelling duurt ongeveer 70 minuten en er zijn per bestelling maximaal twee tickets

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant