Logo kliknieuws.nl/oss
Playa Del Merx.
Playa Del Merx.

'Playa del Merx een goed alternatief voor de Spaanse kust'

  •   713 keer gelezen

BERGHEM | "Nu de meeste vakantieplannen in het water zijn gevallen, vonden wij het een must daar wat aan te doen. We kunnen niet naar de Spaanse Playa, dus gaan we maar naar de Playa achter de Merx. Dat wordt een groot zomers paradijs", aldus de organisatie van Met De Fles Op Tafel.

"Een goed alternatief voor de Spaanse kust. We nodigen jullie alvast uit voor twee gave evenementen op Playa del Merx in Berghem."

Familiequiz
Op zondag 5 juli is er om 14.00 uur een quiz voor gezinnen. "Een langgekoesterde wens om ook eens een quiz voor de kinderen van 8-14 jaar te organiseren. Ze hebben nu eenmaal meer kennis over games, Teletubbies en Citotoets-achtigevragen. We laten ze bewegen op het moment dat de ouders de hersenen kraken. We willen vragen om je eigen strandlaken/kleedje mee te nemen en met jouw gezin mee te doen aan deze familie-editie. Aanmelden kan via info@metdeflesoptafel.nl. Deelname kosten 15 euro.

PubQuiz
Duo's kunnen op vrijdag 10 juli om 20.00 uur weer PubQuizen. "Dat geeft een hele nieuwe dynamiek en we willen natuurlijk de richtlijnen van het RIVM aanhouden. Jullie kunnen bekende rondes verwachten, allemaal in het thema. We willen graag een camping-/beachgevoel creëren en daarom willen we deelnemers vragen om een klapstoel met tafeltje mee te nemen. Dan nemen jullie in ieder geval genoeg afstand van elkaar." Meedoen kost 10 euro per duo. Stuur een e-mail met je teamnaam naar info@metdeflesoptafel.nl.

Meer berichten