Logo kliknieuws.nl/oss
Medewerkers Jumbo van Bergen kijken uit naar de verzamelmiddag.
Medewerkers Jumbo van Bergen kijken uit naar de verzamelmiddag.

Verzameldag Historisch Oss op 11 juli in De Hille

  •   445 keer gelezen

OSS | In de aanloop naar zaterdag 14 maart was Jumbo van Bergen volop bezig met het regelen van de laatste dingen voor dé Historisch Oss ruilmiddag. Ze wilden zo de spaaractie op een feestelijke manier afsluiten en ervoor zorgen dat iedereen zijn/haar boek nog vol kon krijgen. Helaas gooide het coronavirus roet in het eten en waren ze genoodzaakt om een streep door deze middag te zetten.

"Tot grote spijt van ons en teleurstelling onder velen kon de middag niet doorgaan. Gelukkig zijn er weer veel positieve berichten en heeft het RIVM de maatregelen omtrent COVID-19 versoepeld. Daarom willen wij iedereen toch nog een mogelijkheid bieden om de laatste plaatjes te bemachtigen. Natuurlijk is het nodig dit te doen met een strikte inachtneming van de richtlijnen en hebben wij de ruilmiddag veranderd in een verzamelmiddag."

Ophalen
Je kunt op zaterdag 11 juli tussen 10.00 en 14.00 uur plaatjes ophalen die je nog tekort komt. "Wij zetten 189 bakjes in een speciale looproute in Wijkcentrum de Hille aan de Looveltlaan 25. Onze medewerkers en vrijwilligers zullen je helpen met de kaartjes. Zorg dat je goed voorbereid naar de Hille komt, met een lijstje met de nog missende nummers. Het is belangrijk dat we een vlotte doorstroming hebben en iedereen een kans krijgt. Bovendien willen we voorkomen dat er rijen op straat ontstaan. Ontstaat er toch een rij op straat, hou dan 1,5 meter afstand van elkaar wanneer je niet uit een gezin komt."

Andere regels
Jumbo van Bergen hanteert een maximumaantal van 75 personen tegelijk. Bij binnenkomst reinig je je handen met desinfectiespray. Er is een speciale looproute langs de nummers. Je pakt het nummer dat je nodig hebt en vervolgt je route. Je kunt maximaal twee plaatjes van hetzelfde nummer per persoon pakken. Op = op. In verband met groepsvorming is het niet toegestaan om op straat te ruilen (tenzij men zich strikt kan houden aan de 1,5 meter afstand regel). Kom verspreid, zodat drukte kan worden voorkomen. Heb je klachten, blijf dan thuis.

Meer berichten