Logo kliknieuws.nl/oss
Hop-On Hop-Off bus in Heesch.
Hop-On Hop-Off bus in Heesch.

Hop-On Hop-Off bus in Heesch rijdt weer vanaf maandag 13 juli

  •   403 keer gelezen

HEESCH | De gratis Hop-On Hop-Off bus rijdt vanaf maandag 13 juli 9.00 uur weer in Heesch. Door de coronaperikelen heeft de bus meerdere weken aan de kant gestaan, maar daar komt nu dus verandering in.

Hop-On Hop-Off bus rijdt ieder uur een vast programma, van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Daarbij worden bepaalde plekken meerdere keren in het uur bezocht. De route is te vinden op de website www.aangenaamheesch.nl. Het is exact hetzelfde parcours als eerder dit jaar van toepassing was. In- en uitstappen kan op iedere plek langs de route. Om de bus te laten stoppen hoeft u alleen maar zichtbaar voor de chauffeur uw hand op te steken. Er wordt dan gestopt op de eerste de beste veilige plek in uw nabijheid.

Tijdelijke extra voorzieningen
Door de corona zijn er extra voorzieningen getroffen. De chauffeur draagt een mondkapje indien er zich een passagier binnen de 1,5 meter afstand bevindt. Ook iedere passagier krijgt een gratis mondkapje aangeboden voor verplicht gebruik. Mocht iemand al over een eigen mondkapje beschikken, dan is toepassing daarvan natuurlijk ook prima. De naam en het telefoonnummer van de passagier dient volgens de overheidsinstructies genoteerd te worden, waar uiteraard vervolgens zeer discreet mee omgegaan wordt. In de bus is handgel beschikbaar. Van de passagier wordt verwacht dat deze de stoelleuning bij vertrek reinigt met het daarvoor beschikbaar gestelde doekje. De chauffeur zal verder toezien op de algehele hygiëne en toepassing van de instructies. Als iets niet duidelijk is óf u wenst hulp, dan kunt u het de chauffeur vragen en zal deze u graag van dienst zijn.

Meer berichten